2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی

186 بازدید | 6 پست

سلام، بچه ها برای امتحان زبان انگلیسی دوازدهم و یازدهم می‌خوام کلاس ببینم ولی نمیدونم کدوم استاد رو انتخاب کنم، بنظرتون کدوم یک از استادای کیاسلار، قریشی، جابری، زینعلی، مفتون و ..... تدریس بهتری دارن؟ خودم حوصله خوندن با کتاب و درسنامه ندارم برا همین می‌خوام با فیلم جلو برم اما بین این استادا موندم

کسی اینجا هست تدریس این استادارو دیده باشه و الان بتونه بگه کدوم از همه بهتر تدریس میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم 

من برای کتاب زبان مدرسه. کلیپ های آموزشی  و ویس به صورت پکیج  آماده کردم  خیلی سعی کردم ب زبان ساده توضیح بدم 

میتونید چند نمونه رایگان ببینید 

پیام بدید درخدمتم🌹

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه های گل که زبانشون ضعیفه .. حتما تا اخر ببینید👇🏼

زبان نهم دهم یازدهم دوازدهم رو آموزش میدم

هزینه هر کتاب  ۳۵۰ هستش

شامل

کلیپ های توضیحات گرامری کتاب‌

ویس توضیحات

لغات مهم درس ها

نمونه سوالات امتحانی

توضیح کامل گرامرها  

➕️ یک جلسه رایگان رفع اشکالات خودت✔️ هرچی سوال داری بپرس ✔️هرچی نمونه سوال داری باهم حل میکنیم

❤️من  معلم دبیرستان و آموزشگاه هستم ۳۸ سالمه  مولف کتاب"" انگلیسی آب خوردنه""❤️

تایم کلاس نامحدود ✔️✔️✔️✔️

یعنی هرچقدر سوال داشتی بدون زمان بندی درخدمتم🌹

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736