2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بین بچه هاتون چه قدره

702 بازدید | 80 پست

سلام دوستان عزیزم من۲۹سالمه یه دختره۷ساله دارم خیلی دوست دارم بچه دوم بیارم ولی شوهرم میگه دوسال دیگه منم میترسم دیربشه تااقدامم ازطرفیم خانواده همسرم میگن چرابچه نمیارلطفا راهنماییم کنیدممنونم

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خاله منم با۸سال اختلاف زایمان کرد 

خیلی خوب بود 

دختر بزرگش نگه میداره آبجیشو

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من که غلط کنم دومیو بیارم😁😁😁

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

منو آجیم 8سال فاصله سنی داریم خیلی بده کاش کمتر بود این فاصله

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

منم انشالله دقیقا ۴ سال میشه اختلافشون

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.

من دختر اولم ۶ سالشه

دختر دومی ۵ ماهش

خیلی خوبه

همش مواظبشه و هواشو داره

وقتایی که نباشه واقعا دست تنهام و نمیتونم به کارام برسم

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆