2777
2789
تو اطرافیانم. یکی ترفیع گرفت، یکی حقوقش زیاد شد. یکی کار بهتر پیدا کرد. البته باید واقعا دانش و مهار ...

آره درسته عزیزم

ممنونم

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب منم بین کنکور ارشد و آزمون استخدامی آینده مردد موندمبنظر شما که تجربه‌تون بیشتره کدومش میتونه ...

ارشد فردا مگه نیست آزمونش؟ تمرکزتون باشه روی استخدامی عزیزم در کنارش به ارشدم فک کن ، اگه برات مقدور بود یه رشته ای اناخاب کن که جفتشو پوشش بده 

ارشد فردا مگه نیست آزمونش؟ تمرکزتون باشه روی استخدامی عزیزم در کنارش به ارشدم فک کن ، اگه برات مقدور ...

آره فردا آزمونش هست

یه عمل انجام دادم که دارم دوران نقاهتش رو‌میگذرونم برام مقدور نیست برم سر جلسه🤕

ممنون عزیزم حتما

خودمم داشتم ب این فکر میکردم بهتره رو آزمون استخدامی تمرکز کنم

چه جالبکدوم گرایش فلسفه رو میخونید؟چندسالتونه؟منم ارشد فلسفه رو میخواستم امتحان بدم فردااما ب دلایلی ...

فلسفه اسلامی

چندسالتونه؟ رشته لبسانست چیه؟

اگه خوندی خودتو برسون که یه سال عقب نیوفتی. چون بعدم معطل پایان نامه میشی و ممکنه یه سالم اونجا عقب بمونی میشه ۴سال دیگه تازه ارشد میگیری

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

فلسفه اسلامیچندسالتونه؟ رشته لبسانست چیه؟اگه خوندی خودتو برسون که یه سال عقب نیوفتی. چون بعدم معطل پ ...

لیسانسم فلسفه و کلام اسلامی

۲۷سالمه عزیزم.

لیسانسم فلسفه و کلام اسلامی۲۷سالمه عزیزم.

خب به نظرم بهتره ازمون استخدامی را بدی و بری سرکار و در دوران کار کردن ارشد و دکتری بگیری بعد اون موقع اگر سنت زیر ۴۰ بود و رزومه خوبی داشتی میتونی هییت علمی بشی. در غیر اینصورت همون دبیر میمونی دیگه و حقوقت را ارتقا میدن.

من چون بالای ۳۰ هستم نمیتونم بعدا دکتری بخونم باید زودتر بخونم که سنم به هییت علمی برسه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

خب به نظرم بهتره ازمون استخدامی را بدی و بری سرکار و در دوران کار کردن ارشد و دکتری بگیری بعد اون مو ...

انشالله ب آرزوت برسی عزیزم 

🌹🌹🌹🌹

فلسفه اسلامیچندسالتونه؟ رشته لبسانست چیه؟اگه خوندی خودتو برسون که یه سال عقب نیوفتی. چون بعدم معطل پ ...

عزیزم منی ک لیسانسم مهندسی صنایع هست میتونم ارشدم رو روانمشناسی بخونم ؟

شرایطش چیه؟

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ارشد فردا مگه نیست آزمونش؟ تمرکزتون باشه روی استخدامی عزیزم در کنارش به ارشدم فک کن ، اگه برات مقدور ...

عزیزم منی ک لیسانسم مهندسی صنایع هست میتونم ارشدم رو روانمشناسی بخونم ؟

شرایطش چیه؟

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

به نظرم بعد از ۲۰ سالگی تغییر شغل یا رشته آدمو به اندازه ۷ سال از زندگی عقب میندازه پس قبل ۲۰ سالگی درست تصمیم بگیرید و بعدش به هیچ عنوان تغییر مسیر ندید ضمنا تغییر مسیر برای چی باید باشه کسی که در یه راه موفق نمیشه هزار بار مسیر عوض کنه هم موفق نمیشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.