2777
2789
عنوان

بی بی چک

103 بازدید | 12 پست

خانما چطور امکان داره واقعا برای من ی معجزس 

حدود یک سال و نیمه ک ازدواج کردیم هم پولی کیستیک دارم هم طبع بدنم سرده 

دکترم درست حسابی نرفتم شوهرمم آزمایش داد کم تحرکی داشت فقط ی دوره دوماهه دارو خورد

خودمم ماه قبلی کلومیفن و لترازول خوردم جواب نگرفتم بعدش عکس رنگی و .... این ماه ک اصلا دارو نخوردم پریم عقب افتاد فک میکردم بازم مث همیشه عقب افتاده تا اینکه دیگه علایمم پیدا شد مث داغ شدن بدن و حالت تهوع کم کم

با نا امیدی تمام بی بی چک زدم میدونستم منفیه دیدم یهو دو خط افتاده و تست مثبته

یعنی امکان داره مثبت کاذب باشه؟

فک نکنم کاذب باشه برو آزمایش بده منم خیلی مشکلات داشتم ولی خیلی سریع حامله شدم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم کاذب باشه برو آزمایش بده منم خیلی مشکلات داشتم ولی خیلی سریع حامله شدم

اخه ماه قبل اون همه دارو خوردم خودمو زدم ب در و دیوار آخر ماهم پریود شدم

این ماه هیچ کاری نکردم ..🤣 ن دارو ن هیچی

دقیقا همینطوریه مام شرایطمون مثل شما و همسرت بود ماهی ک بیخیال شدیم بیبی مثبت شد

خواست خداست عشقم 

مبارکه به سلامتی🥰🥰🥰

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

[QUOTE=372649797]اخه ماه قبل اون همه دارو خوردم خودمو زدم ب در و دیوار آخر ماهم پریود شدم این ماه هیچ کاری نکردم .. ...[/QUOTE

دیگه شاید تأثیر خودشو گذاشته مبارک باشه بسلامتی و دل خوش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
معمولا خیلیا بعد عکس رنگی باردار شدن چون راه لوله ها خیلی خوب باز میشه

نمیدونم تو عکس رنگی هم چیزی نشون نداد گفت لوله هات بازن و اینکه من مشکلم این بود ک تخمک رشد نمی‌کرد و اسپرم شوهرم هم کم تحرک بوو

دقیقا همینطوریه مام شرایطمون مثل شما و همسرت بود ماهی ک بیخیال شدیم بیبی مثبت شدخواست خداست عشقم مبا ...

میدونی از بس ک استرس دارم اصن نمیتونم برم آزمایشگاه میگم اگ اونجا منفی بشه چی😅