دیروز رفتم کاریابی چون منو مجبور کردن ترک کار بزنم رئیسم گفته بود بعد از شش ماه بیمه م میکنه مامانم اولش نذاشت با بغض رفتم کلی هم موسسه کاریابی سرزنشم کرد چون ماه چهارمی که من سرکار رفته بودم از تامین اجتماعی اومده بودن بازدید مرکز ما ازم امضا گرفت رئیسم گفت چون قرارداد مشاوره ای امضا کردم این بیمه جریمه براش محسوب میشه
عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقدر گنگ و نامفهوم نوشتی اصلا معلوم نیست موضوع چیه
عجله ای نوشته
تو تاپیکای قبلش بیشتر توضیح داده
و گفته من عجولم و ...😊
ا
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
خب درست بنویسه حوصله اینکه هی برم تاپیکهای قبلی رو بخونم ندارم
عزیزم🙃😅
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
گفتم رئیسم گفته ۶ماه تمام از کارم گذشت منو بیمه میکنه با من قراداد مشاوره ای بست چهارمین ماهی که اونجا کار میکردم بازرس بیمه اومد گفت باید بیمه بشی ازم امضا گرفت اسمم رفت تو لیست بیمه کاریابی منو مجبور کرد ترک کار بزنم
عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود