دیروز رفتم کاریابی چون منو مجبور کردن ترک کار بزنم رئیسم گفته بود بعد از شش ماه بیمه م میکنه مامانم اولش نذاشت با بغض رفتم کلی هم موسسه کاریابی سرزنشم کرد چون ماه چهارمی که من سرکار رفته بودم از تامین اجتماعی اومده بودن بازدید مرکز ما ازم امضا گرفت رئیسم گفت چون قرارداد مشاوره ای امضا کردم این بیمه جریمه براش محسوب میشه
عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود
گفتم که بازرس تامین اجتماعی اسم منو وارد لیست بیمه کرد اونم تو چهارمین ماه کاریم کجاش گنگ بود آخه رئ ...
داره از بیمه دادن فرار میکنه بنده خدا... بازرس تامین اجتماعی رو دور میزنه... بازرس حضور شما رو دیده و باید طبق قانون شما رو بیمه کنه ولی چون از پرداخت حق بیمه کارفرما داره فرار میکنه از شما استعفا میخواد و بعد دوباره استخدام کنه که اونم آیا بکنه آیا نکنه.... با این کارفرما تا این حد رند و زرنگ بهتره دنبال کار بهتری باشی
ممنون که ازم حمایت کردید خیلی ناراحتم هیچکس درک نمیکنه چه حالی دارم😭
خواهش میکنم عزیزم
نگران نباش درست میشه🦋😘
❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌
شما اگه ترک کار بزنید دیگه نمیتونی اونجا بری سر کار. چون اگه بازرس ببینه جریمه صاحب کار میکنه. بهش بگو آقای ریس من خودم هزینه بیمه میدم به مبلغ 3300. هم برا اون خوبه هم برا شما
داره از بیمه دادن فرار میکنه بنده خدا... بازرس تامین اجتماعی رو دور میزنه... بازرس حضور شما رو دیده ...
ممنون که درکم کردید خودش یه مشاور بیمه هست که قبلا کاریابی داشت با اون مشاوره های حقوقی بیمه رو انجام میده بعد اینکه اون کاریابی هم که پول بیمه رو اونجا واریز میکنیم هم از اون حمایت کرد و منو سرزنش کرد
عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود