2777
2789
عنوان

کی صبونه میخوری🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق صبحانه مبهترین و خوشمزه ترین وعده روزوافل، املت اسفناج، نیمرو، حلیم، عدسی، کره و مربا، پنیر ...

منم همینطور بزن قدش🥰🥰🥰🥰

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
اره خیلی تاثیر داره مخصوصا کسایی که مستعد چاقین

عزیزم میشه دلیلشو بدونم؟

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

شما حتما لاغری مستعد چاقی نیستی کسایی که زود چاق میشن یا اضافه وزن دارن خیلی تاثیر داری

اره دقیقا همینه

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

شما لاغرید خب بخورید نخورید فرقی نمیکنه‌چاق نمیشیدکسایی که اضافه وزن دارن یا استعداد چاقی دارن صبحان ...

من فکر میکردم نخوردن صبحانه باعث لاغری میشه چون هی دارم لاغرتر میشم😐🤦‍♀️

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

عزیزم میشه دلیلشو بدونم؟

دلایلش خیلی زیاده در بلند مدت اثرش می بینی 

خوردن صبحانه به شروع متابولیسم (سوخت‌وساز) بدن کمک می‌کند. اگر صبحانه نخورید، سوخت‌وساز بدن کندتر شود و کالری‌سوزی کاهش یابد در طول زمان باعث اضافه وزن میشود 

صبحانه نخوردن باعث افت قند خون شود و احساس خستگی و گرسنگی شدید ایجاد کند در نتیجه باعث پرخوری در وعده بعدی میشود صبحانه نخوردن  نظم غذایی روزانه را به هم بزند و باعث شود در طول روز وعده‌های غذایی نامنظم و پرحجم مصرف کنید.

من فکر میکردم نخوردن صبحانه باعث لاغری میشه چون هی دارم لاغرتر میشم😐🤦‍♀️

نه اصلا اتفاقا چاق میکنه 

ولی برای شما که لاغری خب چنین چیزی نیست بخور همه وعده غذاییت  رو شما تا وزن بگیری

خوشبحالت کاش منم مثل تو بودم

من برا دخترم فلافل و سوسیس سرخ کردم ببره مدرسه با دوستاش قرار داشتن کلی فلافل سرخ کردم  الان هنوز بوش تو خونه هست منم قصدم بود از امروز رژیم بگیرم اما زنگ زدم خواهرم کفتم بیا صبحونه بریم ساندویچی قراره خبر بده خدا کنه نیاد بتونم رژیم بگیرم