همسرم ۱۸۰میگفتم پنج سانت ازم بلندتره ولی همیشه هم قد دیده میشیم میگفتم دروغ میگه که ۱۸۰هست😂 ولی امروز رفتم خانه بهداشت خانمه گفت ماشاالله قدت بلنده چنده گفتم ۱۷۵یا۱۷۴گفت بیا ببینم دقیق چنده؟بعدگفت عزیزم قدت ۱۷۷هست من گفتم نه اینقدر نیست گفت دقیقه اصلا دوست ندارم کسی بفهمه خیلی زیاده الان فهمیدم چرا همقد شوهرم دیده میشم..کاش قدم ۱۶۵بود دوست داشتم قد همسرم خیلی بلندتر بود.. خجالت میکشم خیلی بده آدم هم قد شوهرش باشه همینطوری هم غصه میخوردم الان خیلی بیشتر غصه میخورم 😔
برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام