2789
عنوان

پشت کنکور

124 بازدید | 20 پست

چرا با بخ پشت کنکوری مثه من اینجوری برخورد میکنن؟ مگه نمیتونستم برم دانشگاه مون یه رشته بهتر میخواستم پشت کنکور موندم همش بهم حرف میزنن همش مسخرم میکنن موهام همه سفید شد نمیتونم رو درسم باشم یه راه حل بدین

شاید تراپیست خوبه باشه براتون 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کات کن با کل دنیا کدوم خری قراره حسرتای تورو گردن بگیرهببخشیدا

آخه خیلی منو مسخره میکنن انگار آدم،نیستم،کسی دیگه،منو،به،حساب نمیاره،چون پشت کنکور موندم اگه میرفتم،یه رشته،معمولی بعدشم ازدواج میکردم همه باهام خوب بودن چون خواستم پشت کنکور بمونم برای یه زندگی بهتر آرزوی بزرگتر همه مسخرم میکنن موهام سفید شد همش

برن بمیرن

اینجوری نمیگم براشون ولی تو که از وضع من خبرداری چرا مسخرم میکنی هیچ جا نمیری لباساتو ماله چن ساله پیشهکادو ولن تاین تو چشم من میکنی میگی درسو ولش کن  

آخه خیلی منو مسخره میکنن انگار آدم،نیستم،کسی دیگه،منو،به،حساب نمیاره،چون پشت کنکور موندم اگه میرفتم، ...

بخدا ک اینمدلی نیس

اونموقع هم باز ی ایرادی میگرفتن

توعم دلت با ازدواج و قانع شدن ب این موقعیتا نیس پس فردا میری میمونی توش اونموقع بدتر میگن

تو الان داری واسه خودت تلاش میکنی

برو بشین تو کتابخونه یا جایی ک همه تمرکزت رو درست باشه

اخه ادم بخاطر چهارتا حرف بیشعوری میاد خودشو میندازه توچاه

اینجوری نمیگم براشون ولی تو که از وضع من خبرداری چرا مسخرم میکنی هیچ جا نمیری لباساتو ماله چن ساله پ ...

منظورم اینه ک مهم نیستن اصلا 

ایش

خودتم میدونی کاراشون ته بیشعوریه

بخدا ک اینمدلی نیساونموقع هم باز ی ایرادی میگرفتنتوعم دلت با ازدواج و قانع شدن ب این موقعیتا نیس پس ...

نه واقعا دلم به این چیزا نیست چون سنی ندارم

ولی وقتی هیشکی آدم حسابت نمیکنه همه بخوان مسخرت کنن میگی ی زندگی عادی داشتم بهتر بود بعضی وقتا هر چی دوست دارن بهم میگن همش منو دعوا و اذیت میکنن نمیدونم چی شده میرم خودمو میبینم با ۲۰ سال سن نصف موهام سفیده موهام فرفری هم هست هزینه کراتین زیاده نمیتونم یعنی پولشو برا کنکور خرج میکنم یا غذا زیاد میخورم چون تو خونه میمونم پول لباس اینا هم میدم کنکور فک کن همه مسخره کنن خودشون با خودشون خوب باشن فک کنی آدم نیستی چون اونا ازدواج کردن به اونا توجه کنن چون هیچی از خودم نیستم و پشت کنکورم باهام خیلی بد برخورد میکنن

نه واقعا دلم به این چیزا نیست چون سنی ندارمولی وقتی هیشکی آدم حسابت نمیکنه همه بخوان مسخرت کنن میگی ...

غلط میکنن

خودتی ولی ببین کی گفته اصن هرکی درس نخونه شوهر کنه

یکی نیس توروشون وایسه؟

اهمیت نده تو ک میدونی مقصرن

مرسی وقتتو میزاری هیچ کی نیس باهاش صحبت کنم

عزیزم

من میفهممت 

خودمم تو شرایطت بودم

ولی واقعیت اینه ک پس فردا شوهرم کنی میگن نتونس چیزی ک میخادو بیاره بخاطر این رف شوهر کرد.

غلط میکننخودتی ولی ببین کی گفته اصن هرکی درس نخونه شوهر کنهیکی نیس توروشون وایسه؟اهمیت نده تو ک میدو ...

۳ سال پشت کنکورم اکثر فامیلامون چ دختر چ پسر ازدواج کردن با شرایط معمولی خوشم میگذرونن همه هم بهشون توجه میکنن آرم حسابشون میکنم من که پشت کنکور موندم هیچ کی آدم حسابم نکرد فقط مسخرم کردن میخوام نشنوم نمیشه چرا با اونا خوبین من آدم نیستم میشه روزی دنیا دست من بیوفته چجوری اون روز یاد من می افتیم چون هر روز ناخن نمیکارم ژل نمیزنم ی مدل لباس نمیپوشم درس میخونم آدم نیستم