2777
2789
عنوان

پشت کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 20 پست
۳ سال پشت کنکورم اکثر فامیلامون چ دختر چ پسر ازدواج کردن با شرایط معمولی خوشم میگذرونن همه هم بهشون ...

بیا بغلم قربونت برم

تو انتخاب کردی پای سختیاش وایسی

یکاری کن فاصله بگیری ازینا برو دنبال بخت و اقبال خودت

کوله ت رو محکم ببند بند کفشاتم سفت کن برو قصه خودتو رقم بزن

تو خودت نخواستی راه اسون رو انتخاب کنی

واسه اون مدل معمولیه  همیشه وقت هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیا بغلم قربونت برمتو انتخاب کردی پای سختیاش وایسییکاری کن فاصله بگیری ازینا برو دنبال بخت و اقبال خ ...

تو خیلی نازی من انتخاب کردم یه زندگی بهتر داشته باشم پس باید پای گرفتاری هاش وایستم نوبت خوشی منم میرسه همه اینایی که منو مسخره میکنن میبینن این همه گرفتاری به چیزایی میرسم خوابم نمیبینن خیلی بهم انگیزه دادی دوست دارم از فردا فقط میره پی خودم گوش نمیدم کی چکار میکنه برا خودم رحمت میشم که اینجور نشم

تو خیلی نازی من انتخاب کردم یه زندگی بهتر داشته باشم پس باید پای گرفتاری هاش وایستم نوبت خوشی منم می ...

اگ واقعا بهت انگیزه دادم ک واقعا خوشحالم

خودت رو سرزنش نکن

وقتی رشته ای ک میخای قبول شی تازه اول راهه

بازم کلی سختی و چالش هست

ولی مرحله ب مرحله حتی مشکلات هم باکیفیت تر میشن چون تو میخای ک تو لولی ک دوس داری فایت کنی

سطح مسابقت رو خودت انتخاب کردی ک سخت باشه

میگذره این روزا

اگ واقعا بهت انگیزه دادم ک واقعا خوشحالمخودت رو سرزنش نکنوقتی رشته ای ک میخای قبول شی تازه اول راههب ...

❤مرسی یادآوری کردی برای چی دارم زحمت میکشم 

اینکه گفتی روزای خوب منم دارم خیلی بهتر از اونا خودمو با هیچ کی مقایسه نمیکنم دیگه کلی زحمت میکشم رویایم فراموش نمیکنم خدا کمک میکنه خیلیییی زحمت کشیدی