2777
2789
عنوان

کیست سینه

200 بازدید | 25 پست

دوستان کمک

من توی ن.وک س.ینه چپم احساس تورم میکنم 

نمیدونم تا حالا عدد لنفاوی زیر بغلتون تورم داشتن یا نه برای من دقیقا شبیه اونه دردش و تازه امشب متوجهش شدم 

درد و مدلش شبیه جوش زیر پوستی که هنوز کامل تو چهره پدیدار نشده ولی حسش میکنی و درد داری هست 

دقیقاً زیر ن.وک سینه هست یعنی چی میتونه باشه خیلی ترسیدم یهو دست زدم دیدم انقدر دردناکه

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
منم انگار حس میکنم...باید بریم سنو بدیم

چند وقته؟؟؟؟ واییی نه تروخدا من امید دارم زود از بین بره 🥲 من مجردم ۲۳ سالمه فقط

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر سونو میکنه شاید چیزی نباشه انقدر ترس ندارهکیست سینه هم چیزی نیست من دارم مشکلی هم ندارم اگر ...

یعنی تو سینه غدد لنفاوی داریم یا نه؟

امکان داره به یه دلیل عادی مجاری نوک سینه بسته شن و تورم ایجاد بشه؟ کسی تا حالا کیست غدد بارتولن داشته ؟ منظورم چیزی شبیه اینه

امکان داره به یه دلیل عادی مجاری نوک سینه بسته شن و تورم ایجاد بشه؟ کسی تا حالا کیست غدد بارتولن داش ...

سلام عزیزم حساس نشو شما ک مجردی احتمال اینک چیز بدی باشه بسیارررر کمه بعدشم تو جوانی آدم دچار تغیرات هورمونی میشه ک سفت شدن و دردناک شدن سینه هم جزعشه..حالا اگ آدم وسواسی هستی یه سونو بده

امکان داره به یه دلیل عادی مجاری نوک سینه بسته شن و تورم ایجاد بشه؟ کسی تا حالا کیست غدد بارتولن داش ...

ببخشید شما راجع ب یبوست یک تایپیک گذاشتید ک قرص ژری لاکت خورده بودید بدتر شده بودید الان حالتون چطوره؟چطور درمان شدید؟اصلا درمان شدید؟من الان دقیقا مثل اون زمان شما شدم 

ببخشید شما راجع ب یبوست یک تایپیک گذاشتید ک قرص ژری لاکت خورده بودید بدتر شده بودید الان حالتون چطور ...

من هم بعد زایمانم یبوست و هموروئیید گرفتم دیگه فکر کردم راهی جز جراحی نیست ولی دکترم گف روزی ۳ بار مگنی میلک بخورم و شیاف انتی هموروئید گف استفاده کنم و یدونه پماد انتی هموروئید باریج و ی پماد دیگه هم داد ک یادم نیس ...

استفاده کردم و الان میشه گف خوبم

من هم بعد زایمانم یبوست و هموروئیید گرفتم دیگه فکر کردم راهی جز جراحی نیست ولی دکترم گف روزی ۳ بار م ...

من الان پماد ام جی باریج میزنم کپسول ژری لاکت میخورم لاکتولوزم میخورم اما اصلا انگار نه انگار البته تو ماه رمضان بدترم شدم..یعنی اصلا حتی فشار هم ندارم انگار هیچی تو روده هام نیست..مگنی میلک فکر کنم همون منیزیم هیدروکسایده اونم میخوردم بیفایده بود با لاکتولوز عوض کردم گفتم شاید اثر بذاره

سلام عزیزم حساس نشو شما ک مجردی احتمال اینک چیز بدی باشه بسیارررر کمه بعدشم تو جوانی آدم دچار تغیرات ...

کوچیکتر شده ولی بازم نگرانم ، دردم نداره دیگه ، نوبت گرفتم پیش دکتر

ببخشید شما راجع ب یبوست یک تایپیک گذاشتید ک قرص ژری لاکت خورده بودید بدتر شده بودید الان حالتون چطور ...

درمان نشدم نه 

همچنان دارم ، کار خاصی هم براش نکردم ، اعتماد به نفسمو هم گرفته این مشکل ، راستش میترسم برم دکتر براش

خیلی بد جایی هم هست ، همه دردای من همینطوری ان ،

دارو محلی و این چیزا از دکترای طب سنتی یه مقدار گرفتم میخورم و اینا ، بهترم خدا رو شکر ولی درمان نه کلا یبسم

حتما برو پیش متخصص جراح پستان اگر نتونسی برو متخصص زنان ان شاءالله ک چیزی نیست اما بی اهمیت نباشی به ...

عه متخصص جراح پستان هم داریم؟ نمیدونستم

پیش متخصص زنان نوبت گرفتم

من الان پماد ام جی باریج میزنم کپسول ژری لاکت میخورم لاکتولوزم میخورم اما اصلا انگار نه انگار البته ...

چند سالتونه؟ به خاطر استرس و اعصاب اینطوری شد؟