2821
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 25 پست
من الان پماد ام جی باریج میزنم کپسول ژری لاکت میخورم لاکتولوزم میخورم اما اصلا انگار نه انگار البته ...

منم با روزه بدتر شده

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالا بهتر باشید واقعا درد بدیه آدم دچار افسردگی میشه

همچنین شما هم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من هم بعد زایمانم یبوست و هموروئیید گرفتم دیگه فکر کردم راهی جز جراحی نیست ولی دکترم گف روزی ۳ بار م ...

شما حداقل بعد از زایمانتون ، من بیچاره مجردم خیر سرم

من الان پماد ام جی باریج میزنم کپسول ژری لاکت میخورم لاکتولوزم میخورم اما اصلا انگار نه انگار البته ...

ای بابا،خیلی سخته،برگه زردالو رو ۷ تا دونه تو یکم اب بخیسون شب قبل خواب و صبح ناشتا بخور چند وقت شاید فرجی شد

[QUOTE=375382245]شما حداقل بعد از زایمانتون ، من بیچاره مجردم خیر سرم[/QUOTEاگر دکتر رفتی و مشکل گوارشی یا کبد چرب نداری نوع تغذیتو عوض کن اگه میتونی سالاد الوئه ورا بخور یا برگ زرد الو... ورزش کن

من کبدم چرب شده بود بعد زایمان، ک اون داروها برا همورویید کمی اثر میذاشت ولی گذری بود اما کبد چربمو درمان کردم خوب شدم

[QUOTE=375382245]شما حداقل بعد از زایمانتون ، من بیچاره مجردم خیر سرم[/QUOTEاگر دکتر رفتی و مشکل گوا ...

کبد چربتو با چی در مان کردی؟مال منم خیلی چربه گرید دو ب سه هست اصلا نمیدونم چرا چرب شده..بعد من معدم خیلی حساسه تا میام چیزی برا کبدم بخورم معدم انگار عفونی میشه میسوزه درد میگیره یه حال بدی میشه ک حتی نمیتونم غذا بخورم مدام حالت تهوع میگیرم ک آخرش مجبور میشم داروم رو قطع کنم و انتی بیوتیک بخورم...حتی سبزی و کاهو و سرکه انگبین نمیتونم بخورم 

کبد چربتو با چی در مان کردی؟مال منم خیلی چربه گرید دو ب سه هست اصلا نمیدونم چرا چرب شده..بعد من معدم ...

من لیور گل و ویتامین ای و متفورمین خوردم، با متفورمین وزنم خیلی کن شد(البته من اضافه وزن نداشتم) ولی دکتر گف کاهش وزن بیشترین تاثیر رو توی خوب شدن کبد داره، ورزش هم کمو بیش انجام دادم و این ک مصرف قند و روغن رو ب حداقل رسوندم.پس یبوستت میتونه برا کبد چربت باشه. برا من دو ب ۳ بود خطر داره حواست باشه

من لیور گل و ویتامین ای و متفورمین خوردم، با متفورمین وزنم خیلی کن شد(البته من اضافه وزن نداشتم) ولی ...

والا من ی مدت پیاده روی کردم حدودا دوماه ده کیلو وزن کم کردم اصلا اضافه وزن ندارم ..و بشدت لاغر شدم..رفتم سونو حتی ذره ای تغییر نکرده بودم....شما تو چند ماه نتیجه گرفتین؟مشکل من معدمه ک هر چیزی نمیتونم بخورم..من یه عااااالمه دارو گیاهی گرفتگ از عرق خارمریم  و......حتی خود گیاهانی ک میگفتن برا کبد چرب خوبه اما هیچکدومو بیشتر از یه هفته نمیتونستم بخورم بشدت گعده درد ومیشدم دهانم تلخ سوزش معده...من تو مدت بسیار زیاد یعنی ب مدت چند سال انقدر رژیم غذایی رعایت کردم مرغ فقط بصورت ابپز میخوردم یا اینک سرخ کردنی اصلا نمیخوردم ولی هیچ تغییری نکردم

والا من ی مدت پیاده روی کردم حدودا دوماه ده کیلو وزن کم کردم اصلا اضافه وزن ندارم ..و بشدت لاغر شدم. ...

چ عجیب!! من ۳ ماهی طول کشید تا ب گرید ۱ برسم، داروی لیورگل گیاهیه اینم عصاره خار مریمه... اگه امتحانش نکردی با تجویز پزشک استفاده کن شاید قرصش خوب باشه اگه عرقش بهت نساخته....باید شب بعد غذا یدونه بخوری و روزی یدونه هم ویتامین ای موقع ناهار

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز