2777
2789
عنوان

زن داداشم رفته داداشمو پر کرده😑

295 بازدید | 16 پست

سلام

قرار بود داداشام با خانوماشون بیان خونمون

خواهرامم بودن

اون یکی زن داداشم خواهرش اومده بود خونشون راه دور 

با خودش خواهرشو آورده بود ما هم کلی خوشحال شدیم چون خواهرش واقعا دختر خوب و با ادبیه به عنوان خواهر بزرگترم همیشه بهش احترام میزارم. 

زن داداش بزرگم وقتی اومد دید خواهر اون یکی زن داداشم اومده فهمیدم چهره ش درهم شد 

بعد فرداش داداشم زنگ زد گفت آره خانومم ناراحت شده بود چرا خانواده اون یکی زن داداش دعوت بودن خواهر خانوم من دعوت نبود؟

خواهر منم گفت اولا خانواده نبود و فقط خواهرش بود دوما ما با این خواهرش خیلی صمیمی هستیم سوما مت دعوت نکردیم خودش اومد.

خدایا نمیدونم چرا زن داداشم اینطوریه 😑

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور مواقع گوشی رو قطع کن و جواب نده 

تا برادرت یاد بگیره حرمت خانواده رو نگه داره 

مهمونی میان و زحمت درست میکنن طلبکارم هستن 😑

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

حسوده چقدر

خیلی

ی بار جلوش داداشمو بغل کردم چنان نگاهی بهم کرد تا آخر مجلس بغض داشتم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
وا..چجوری میتونن واسه همچین موضوعه مسخره ای زنگ بزنن و گله کنن

خودمم همش دارم به همین موضوع فکر میکنم 

کار به عقده ای بازی زنداداشت ندارم داداشت چقدر مطیع و ببخشید نادون دل به دل زنش داده و واسه همچین حر ...

خواهرم بهش گفت خودتو خانومت هنوز از نظر عقلی رشد نکردین

چه انسان بیشعوری

کاری به اینکه ما با خواهر اون یکی زن داداشم خیلی صمیمی هستیم ندارم 

ما که نمیتونیم بخاطر کسی دیگه مهمان رو از خونه بیرون کنیم

اینجور مواقع گوشی رو قطع کن و جواب نده تا برادرت یاد بگیره حرمت خانواده رو نگه داره مهمونی میان و ز ...

بین دو تا زن داداشم زمین تا آسمون تفاوت وجود داره

یکیشون انقدر با شخصیت و خوبه همه دوسش دارن

ولی این یکی غیر قابل تحمله

محل نده بهشون

محل نمیدیم زنش استوری میزاره واسمون😂

بین دو تا زن داداشم زمین تا آسمون تفاوت وجود دارهیکیشون انقدر با شخصیت و خوبه همه دوسش دارنولی این ی ...

از دو تا خانواده ی جدا اومدن 

طبیعیه 

ولی اگه پدر و مادرت ورود کنن بهتره 

این سری بگن حقی نداری گلایه بیاری این طرف 

بزار برای همیشه این رفتار مسخره رو بزارن کنار 

مگه یه روز دو روزه بیاد خونه ی شما بگه فلانی اینطوری بود من نبودم 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

خیلیی بار جلوش داداشمو بغل کردم چنان نگاهی بهم کرد تا آخر مجلس بغض داشتم

صلوات فرستادم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست