2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭😭😭😭😭😭

157 بازدید | 7 پست

بچه ها من ضایع بازی و آبروریزی زیاد دراوردم تو زندگیم. میدونم خیلی از ادمایی که تاحالا منو دیدن منو با اون حرکات و رفتارای ضایع و احمقانه و آبروبر به یاد میارن. هر روز بهشون فکر میکنم حتی از بیشتر از ده سال پیش تا الان، و خیلی ناراحت و عصبانی میشم و میدونم توی ذهن مردم یه ادم داغون و ضایع و بی دست و پا هستم. حتی نمیخوام پیشرفت کنم که وقتی اون آدما بفهمن من انقدر پیشرفت کردم و موفق شدم بگن این انقدر ضایع بود و داغون بود حالا چه پیشرفت کرده و حتی مسخرم کنن 

این افکار دست از سرم بر نمیداره و هر وقت یاد اون ماجراها می افتم دلم میخواد بمیرم

دلم میخواد برای همیشه از ذهن همه پاک بشم

مثلا ۲۰ سالم که بود بلد نبودم رفتار کنم و حرف بزنم و بشدت هم خجالتی بودم کلی خل بازی جلوی بقیه توی دانشگاه دراوردم که یادشون می افتم آب میشم از خجالت. 

یا توی دبیرستان از یکی کتک خوردم و کلی حرف بارم کرد جلو همه و کاری نکردم

همیشه بقیه غرورمو له میکردن و باهام بدرفتاری میکردن و من از خودم دفاعی نمیکردم و فقط توسری میخوردم

تو دانشگاه یه استاد و یه کارمند جلوی همه سرم داد کشیدن و باهام دعوا کردن و سکه یه پولم کردن به معنای واقعی جلوی اون همه آدم غرور و شخصیتم له شد که بعد از چند سال تا الان از تو شوک و ناراحتی برای اون ماجراها در نیومدم

الان به جایی رسیدم و از همه اون آدما بالاتر رفتم ولی خودمو قایم میکنم و هنوز از یاداوری گذشته و تصویری که از خودم توی ذهن دیگران هست زجر میکشم

میدونم مسخرم میکنن میگن این خنگ بود فلان بود حالا به کجا رسیده

هوووووو مردم اونقد مشکل دارنااااا اصلا یادشون نمیاد تو کی بودی اسمت چی بود بیخیال بابا زندگی رو زهرمار خودت نکن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر انسانی اشتباهات زیادی میکنه بعدشم حرفای اینو اون اندازه عدس هم برات مهم نباشن موفق بشی هم مردم پشت سرت میحرفن نباشی هم 

پس خودت برا خودت احترام بزار هیچ موقع جلو هیچ احدالناسی خم نشو