2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام بده

نتیجه کلی:خوب است با توکل به‌خدا اقدام کنید ان‌شاءالله که نتیجه‌ی آن را خواهید دید.

نتیجه ازدواج:خوب است ولی همه‌ی مسائل را همان اول بگویید و با تحقیق و توکل به‌خدا اقدام کنید.

نتیجه معامله:خوب است با رعایت موازین شرعی اقدام کنید.

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

برای من میگی لطفانیت کردم اسمم مریم

انجام نده

نتیجه کلی:بد است چیزی را از شما پنهان می‌کنند که در صورت دانستن انجام نخواهید داد ترکش کنید.

نتیجه ازدواج:موردی از شما مخفی مانده است که در صورت اطلاع از وجود آن به‌هیچ‌وجه دست به این کار نخواهید زد انجام ندهید.

نتیجه معامله:این معامله با فریب و نیرنگ همراه است و چیزی که در آن فریب و حیله باشد انجام ندادن به ثواب نزدیکتر است پس انجام ندهید.

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

مرسی عزیزم

قربونت