smira65 مدیر عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 1722 عنوان چرا | مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 47 پست تا ادم میاد تو یه تایپیک نظر بده تعطیل میشهجنگ جنگ تا پیروزی😤😤😤 1396/10/17 | 11:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلیا۷۶ عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 11415 دست به اسم دختر من زدی نزدی 😐 نه باوو خیالت راحت هنوز خرش نیومده که کره خ.. بیاد خواهر من حالا ببینم کتی میاد خاستگاری یا نه تا اون موقع فکرشو بکنم 😁😆 خیلی جذابم ن امیلیا دنسر کی بودی تو
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42519 ولی پاریس قصد داره اگه پسر هم بود اسمشو بذاره مه یاس😁😁😁 آره😈 چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 ولی پاریس قصد داره اگه پسر هم بود اسمشو بذاره مه یاس😁😁😁 همتون رو زخمی می کنم کمر به سکته دادن من بستین 😂😂 به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
خاتون۲۶ عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2955 آره😈 و این همون اسمیه که بعد از کشمکشها بین تو و ارژنگ مادرشوهرت میذاره😂😂😎😎 این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
خاتون۲۶ عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2955 همتون رو زخمی می کنم کمر به سکته دادن من بستین 😂😂 من که گفتم بچم هر چی باشه فقط میذارم مونا پاییزی😂😁 این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 به هرحال..... مه یااااااس.....این خاله تپل نازه اسمتو انتخاب کردا. بس که مهربونه😀 😐 میگم اسمش رو بذار پرستو به پاریسم میاد یا پریسا یا پارمیس 🤔 یکیش رو انتخاب کن صلوات بفرست بره. اللهم .... به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 نه باوو خیالت راحت هنوز خرش نیومده که کره خ.. بیاد خواهر من حالا ببینم کتی میاد خاستگاری یا نه تا او ... تو بعد از یافتن شوهر هم اسم بچه ات رو مه یاس نذار😢 بهم قول بده 😭 به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 من که گفتم بچم هر چی باشه فقط میذارم مونا پاییزی😂😁 اون پاییزی چیه اون وسط مادر عروسه 😂😂😂 به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
Paris1 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 42519 😐 میگم اسمش رو بذار پرستو به پاریسم میاد یا پریسا یا پارمیس 🤔 یکیش رو انتخاب کن صلوات بفرست ... مه یاس.اللهم صلی علی..... چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞
خاتون۲۶ عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 2955 اون پاییزی چیه اون وسط مادر عروسه 😂😂😂 من دیگه نمیدونم اون بهش چسبیده قشنگش کرده ثبت احوال قبولش نکرد واگذارش میکنم ب شصت پای شکسته مورچه تو کمدمون😎🙂 این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 مه یاس. اللهم صلی علی..... دختر باشه پارمیسپسر باشه فرهنگ که به ارژنگم بیاد دیگه حرفم نباشهبر طبل شادانه بکوب پیروز و مردانه بکوب برخیز و پرچم را ببر بر سر در خانه بکوب 😂 به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 من دیگه نمیدونم اون بهش چسبیده قشنگش کرده ثبت احوال قبولش نکرد واگذارش میکنم ب شصت پای شکسته مورچه ت ... اسم خودم رو بذار عیب نداره فقط به اسم بچه ام کار نداشته باش که زخمیت می کنم 😂 به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
مونای_پاییزی عضویت: 1394/07/29 تعداد پست: 11081 نههههه شومیز تنمه یقه مردونه😝😝😝😝😂😂😂 اون یکی پاره شد؟ خوبت شد این یکی رو هم پاره می کنم 😂 به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
پگول_:)2858 عضویت: 1395/08/12 تعداد پست: 6591 اون یکی پاره شد؟ خوبت شد این یکی رو هم پاره می کنم 😂 وحشی😂😂😂😂بیا یه تیرم بزن تو پام😂😂😂