2777
2789
اونو دادمممم،رفت ب حساب یکی دیگه😂😂😂😂باید بری یقه اونو بگیری😊😊😂😂😂😂

من دستام فقط به یقه تو می رسه فقط با یقه تو آشناست😁

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری مبارکه تازه دیدم همیشه عقبم 😐😑😁😀 

ممنون دوست خوب😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من بودم خونش حلال بود 😆 حالا اسم بچت چیه شاید منم گذاشتم 😁

نخیر نمیگم این اسم رزرو شده برا دختر خودم 😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
تو برو سیسمونی رنگ آبیت رو بخر مه یاس مامان اینجا جاش امنه 😂

مه یاس جان بیا بریم خاله بی تربیته جنسیتت رو زیر سوال برد دخترم😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

مه یاس جان بیا بریم خاله بی تربیته جنسیتت رو زیر سوال برد دخترم😂

لا اله الا الله😐

می بینم روزی رو که اومدی میگی پسرم به دنیا اومد. با تشکر از خاله موناش که ماه ها قبل بهم اطلاع داده بود 😂

لا اله الا الله😐 می بینم روزی رو که اومدی میگی پسرم به دنیا اومد. با تشکر از خاله موناش که ماه ها ...

اره آره دوماه دیگه معلوم میشه.چرا بزام تا معلوم شه😆

اره آره دوماه دیگه معلوم میشه.چرا بزام تا معلوم شه😆

گفتم تو حتما با این اخلاقت سونو هم نمیری که یه وقت بهت نگن پسره 😂😂😂 ولی بالاخره که میزایی 

گفتم تو حتما با این اخلاقت سونو هم نمیری که یه وقت بهت نگن پسره 😂😂😂 ولی بالاخره که میزایی 

ولی پاریس قصد داره اگه پسر هم بود اسمشو بذاره مه یاس😁😁😁

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂

به هرحال.....

مه یااااااس.....این خاله تپل نازه اسمتو انتخاب کردا. بس که مهربونه😀