2777
2789
عنوان

شما اگه بچتون

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 68 پست
تبریک میگم اگر به همین طرز فکر و شیوه ادامه بدی یک بچه لوس و بد غذا بار میایی که بدنش حسابی ضعیفه چو ...

لحنت اصلا خوب نیست در صحبت با کسی ک بخاطر یکی مشکل تاپیک زده عزیزم...ی خورده رو لعنت کار کن

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان لازانیا خواست...خب تا الان بودم بیرون برده بودمش کلاس دیر شد نمیشه لازانیا....چون امروز کلا وقت ...

هر غذایی نمیشه همیشه درست کرد واقعا.

پیشنهاد میکنم پاستا براش درست کن

زیر یک ساعت آماده میشه خوش مزم هست 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

لحنت اصلا خوب نیست در صحبت با کسی ک بخاطر یکی مشکل تاپیک زده عزیزم...ی خورده رو لعنت کار کن

من کی لعنت کردم عزیزم؟ 

این نصیحته مادرم رفتارش دقیقا مثل شما بود و هست هنوز

برادرم ضعیفه بدنش هیچی نمیخوره ادایی شده جوری که جز برنج و گوشت هیچی نمیخوره خب مگه میشه زندگی اینجور کرد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من کی لعنت کردم عزیزم؟ این نصیحته مادرم رفتارش دقیقا مثل شما بود و هست هنوزبرادرم ضعیفه بدنش هیچی نم ...

اشباهت تایپی بود لعنت منظورم بوده

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اشباهت تایپی بود لعنت منظورم بوده

لحن منظورته؟ عیبی نداره

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله درست میکنم

معمولا هر ۷ سال یک بار ذائقه عوض میشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من همیشه از قبل براش غذای دیگه درست میکنم. عادتمه.   مثل این میمونه که میگن چرا خرچنگ نمیخوری

مثال روانشناس بود👉👉👉

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خوب چرا با وجود اینکه میدونی از این غذا بدش میاد باز این غذا رو برا شامش میزاری خوب همون اول یه چی دیگه بده بخوره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

دختر من ۷ سالشه اکثر غذا هارو دوست نداره؛ عدسی...مرغ آب‌پز....قرمه‌....قیمه....آبگوشت...بعد ما هر وق ...

بچه های منم همینن یکی ده سالشه یکی نه سالش

اما دیگه یه جوری درست میکنم که بخورن دلم نمیاد گرسنه بمونن

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

از اول گفتم غذا همینه میخوری بخور نمیخوری گرسنه بمون برای همین میخوره غذاشو دوست نداشتم مثل شوهرم بد ...

بهترین کار اونجوری بچه خیلی لوس و خودخواه بار میاد بعدش بره تو جامعه هم میخواد دنیا به کام اون باشه خودشیفته میشه

دختر من ۷ سالشه اکثر غذا هارو دوست نداره؛ عدسی...مرغ آب‌پز....قرمه‌....قیمه....آبگوشت...بعد ما هر وق ...

دختر شما بد غذاست و در اینده برای خودش بد میشه پس بهتره بهش غذا ندید تا یاد بگیره غذا بخوره

براشون غذادگه درست میکنم همسرم حساسه  یکیشون غذانخوره ناراحت میشه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖