2777
2789
عنوان

دیگه دارم اعتقاداتمو از دست میدم

180 بازدید | 19 پست

از بچگی هر دعایی کردم نشد 

هرچی خواستم از خدا نداد 

مردم زنده شدم التماس کردم نذر برداشتم ختم برداشتم هیچی نشد دیگه میخوام به این نتیجه برسم که خدا وجود نداره

میدونم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم همین بوده

ولی انگار باید امیدت از معجزه قطع بشه و به هرچی داری راضی باشی و همزنطوری ادامه بدی

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
برای منم همین بودهولی انگار باید امیدت از معجزه قطع بشه و به هرچی داری راضی باشی و همزنطوری ادامه بد ...

هی تو تاپیکا میخونم خدا برای همه یه کاری کرده پس چرا برا من نمیکنه هیچی

چی رو🥲

که شاید هیچ نیرویی وجود نداشته باشه شاید باشه شاید دست ماست شاید دست کسی دیگه نمیدونم چیو میدونم😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
هی تو تاپیکا میخونم خدا برای همه یه کاری کرده پس چرا برا من نمیکنه هیچی

برای منم نکرده خواسته هام به جهنم اینکه از خدا دلسرد شدم خیلی برام دردناکه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

برین تو تل، کانال محمدبصیری۱(انگلیسی بزنین) یا جادوی سزار مهشیر رییسی هرکدوم که باهاش ارتباط گرفتین. گله و شکایت مود شما رو همینجور نگه میداره. وضعم بدتر از قبل میشه. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

این جمله که گفته میشه" حتما به صلاحت نیست " خیلی درد داره ولی مطمئن باش خدا جبران میکنه درست میشه همه چیز فقط نباید ناامید بشی

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

این جمله که گفته میشه" حتما به صلاحت نیست " خیلی درد داره ولی مطمئن باش خدا جبران میکنه درست میشه هم ...

این به صلاحت نیست رو میشنوم حالم بد میشه اخه مگه میشه همه چی به صلاحم نباشه

توخودت قسمتی ازخدایی پس نمیشه گفت وجودنداره،خداهست اما کم پیس میادمعجزه بکنه هرچقدرم که التماس بکنی شایدچون به نفعت نیس عزیزم،خداخیلی دوستت داره شک نکن،الان فکرمی کنی حرفهام شعارهس اما بهش فکرکن،اول اینکه مااین دنیااومدیم تاکامل بشیم پس هرکسی به طریقی کامل میشع،دوم اینکه انتخاب این زندگی باخودمون بوده،سوم اینکه هیچوقت ازوجودخداناامیدنشو،بگوخدایا یه عمرمن گفتم اینکارکن برام فلان کارکن یه بارازته دل ازت میخام راهی که خودت دوست داری جلوی روی من قراربده،بشین هرشب روبه قبله باوصو،ازته دل باامام زمان حرف بزن ان شالله که خدا کمکت میکنه راه رونشونت میده عزیزم

توخودت قسمتی ازخدایی پس نمیشه گفت وجودنداره،خداهست اما کم پیس میادمعجزه بکنه هرچقدرم که التماس بکنی ...

قربونت برم با حرفات چشمام اشکی شد😔 اخه من ادم بدی نیستم به خدا به هیچکس دلم نمیاد بدی کنم به هیچکس حسادت نمیکنم همه میگن دلت پاکه 

ولی اخه چرا اینجوری شده زندگیم😔