2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 70 پست

من هنوز میگیم چرا باید در قرن ۲۱در گیر طبیعی و درد طبیعی باشیم خالا بعضیا طبیعیه دوست دارن به کنار 

مادر نه ماه بچه داری میکنه و ماه های آخر با استرس کی درد شروع میشه کی کیسه میترکع میذرونه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتاش سختی های خودشو داره یکی اولش سختی داره بعدش راحتی اونیکی اولش آسونه بعدش سختی داره به شوهرم می ...

اره ادم نمیدونه کدوم انتخاب کنه😭

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

۱۶ خیلی کمه !!!

خیلی نیس من رقمای عجیب شنیدم

بعد اینکه

عمل زیبایی نیست بهت کسی بگه خوبه یا بد!!

اینو پزشک خوب و صادق باید تشخیص بده

بگه لگنت مناسب هست یا ن

لگنی ک امادگی داشته باشه

بدون کلیی بخیه و... راحت زایمان میکنه طرف

شکمش هم ۷ لایه نمیبرن

ولی اگر قرار باشه

جونت در بیاد

بعد ببرن لحظه اخر سز

جون بچه به خطر بیوفته نتونن به موقع بیرون بکشن

یا چمیدونم ۵ تا بخیه توی اونجا بخوری

نتونی بشینی !!

چه فرقی با سز داره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

۱۶ خیلی کمه !!!خیلی نیس من رقمای عجیب شنیدمبعد اینکهعمل زیبایی نیست بهت کسی بگه خوبه یا بد!!اینو پزش ...

حیراااانم😢

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

قطعا سزارین 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
طبیعی اگه بد بود همه خانومای هالیوودی طبیعی زایمان نمیکردناونا مشکل مالی ندارن سلامتیشونم براشون مهم ...

اونا شرایط خاص دارن خیلی ببخشید ی دکتر بالا سرش از اول تفاخر ورزش میکنن .

مثل ایران نیست هر ۱۰ دقیقه ی ماما نابلد بیاد دست کنه داخل آخرشم کلی بخیه بخوری 

بخیه شکم خیلی بهتر از ادن پایینه

یا خدا .16 زیر میزی و خود هزینه عمل چقد هست ؟ما تو شهر مون همین الان 15 عمل می کنه نمی دونم چقد می گ ...

زیر میزی دکترم ۱۰ تومنه هزینه بیمارستان خصوصی هم ۶ تومن کلا ۱۶ تومنه دیگ