2777
2789
عنوان

زایمان سزارین یا طبیعی بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از طبیعی میترسیدم ولی به زور شوهرم طبیعی زایمان کردم فقط دردش یکی دوساعت بود

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

صدرصد سزارین ۱۰ بارم برگردم عقب سزارین میکنم طبیعی وحشتناکه برا من

چند ساعت بعد عمل سرپا شدین؟ عوارضی نداشت براتون؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🪽🤍خدایا بودنتو شکر🦋

طبیعی من دوتاشو طبیعی اوردم.. البته اولی به اشتباه سونوگرافی بجای چهارکیلو هفتصد سه کیلو هفتصد خدوداتشخیصدادن من بچه پنج کیلویی زابمان کردم بهمعنای واقعی پاره شدم اما ماما همراه گرفته بودم برا دومیش خیلی لذت بخش و باحال بود

عزیزم،بستگی به بدن خانم باردار داره

بعضی‌ها واقعا زایمان طبیعی‌شون راحت پیش میره ولی بعضیا نه

من خودم یه زایمان داشتم که سزارین بود و خیلی هم راضیم اصلا اذیت نشدم و عوارضی هم نداشتم

فقط باید چند روز بعد از زایمانت حسابی استراحت کنی

ولی چند تا دوستام طبیعی زایمان کردن که یکیشان خیلی اذیت شد دوستای دیگه راحت زایمان کردن

اونا شرایط خاص دارن خیلی ببخشید ی دکتر بالا سرش از اول تفاخر ورزش میکنن .مثل ایران نیست هر ۱۰ دقیقه ...

دقیقا همینه

خارج امکاناتی برای زایمان طبیعی داره

ک خوابشم توی ایران نمیشه دید

تازه ایران توی بیمارستان خصوصی زحمت کشیده یه وان گذاشته مثلا زایمان در آبه😂😂😂😂😂😂😂

بعد بدن خارجیا اصلا با ما قابل قیاس نیست

طرف با ۱۸۰ قد

چقدر لگنش میتونه بزرگ باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥