2777
2789
عنوان

خبر خوببب

507 بازدید | 29 پست

راستی یادم رفت بهتون بگممم دعاهای خوب تون تاثیر داشت براممم

این روزا حالم خیلی بهتر شدددد به امید خدا مامانم راضی شد به این ازدواج بعداز این همه سال تلاش های مکرر اقا داماد اینجاست که میگن دری که پیوسته کوبیده شود بالاخره باز میشه😅🥲خیلیییی خوشحالممم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

با حال خوبت دعا کن ان شاء الله حال منم خوب شه

خیلی در رو کوبیدم

🥺🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه خوش به حالت 

به من یکی قول ازدواج داد همه میدونستن 

حالا گذاشته رفته میگه به هیچی جز کار فکر نمی کنم 

موندم چه جوری بگم به بقیه اصلا نمی‌دونم چی کار کنم 

دعا کن برگرده 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
با حال خوبت دعا کن ان شاء الله حال منم خوب شهخیلی در رو کوبیدم🥺🥺🥺🥺🥺

انشاللهههه خدا بخواد میشه گلممم انشاللههه به هرچی میخوای برسی:)

انشاللهههه خدا بخواد میشه گلممم انشاللههه به هرچی میخوای برسی:)

ان شاء الله عزیزم ممنونم ازت 

بریدم

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ان شاء الله عزیزم ممنونم ازت بریدم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

چرا عزیزمم؟

به قول ایسان اگه خدا پشت و پناه ادم باشه میشه🥲نگران نباش

چرا عزیزمم؟به قول ایسان اگه خدا پشت و پناه ادم باشه میشه🥲نگران نباش

همه راه ها برام بسته شد

امید ندارم

خیلی التماس دعا گفتم

خیلی دعا کردم نشد

من حالم خوب نمیشه

حالم خوب نیست

😭😭😭😭😭😭😭

مبارک باشه خوش به حالت به من یکی قول ازدواج داد همه میدونستن حالا گذاشته رفته میگه به هیچی جز کار فک ...

عزیزدلم چرا دنبال برگشتنش هستی اون اولویت اولش شغلش هست همون بهتر که همون اول بهت گفته انشاللههه یکی بهتر که لایق ات باشه برات پیدا بشه🤍