2777
2789
عنوان

خبر خوببب

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 29 پست
مبارکهههه😍😍😘خوشبخت بشین الهی

مرسیی مهربونممم🫠

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

موفق باشی عزیزم خوشحال شدم براتدعا کن برام❤️

مرسی قشنگم حتمااا🥲🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزدلم چرا دنبال برگشتنش هستی اون اولویت اولش شغلش هست همون بهتر که همون اول بهت گفته انشاللههه یکی ...

هیچکی دوسم نداره 

نمی‌دونم چرا اینجوری کرد 💔😭 

میگفت عاشقتم میمیرم برات همه حرفاش دروغ بود همه اشون 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مبارکه خیلی خیلی هم مبارکهحالا که یارت رو پیدا کردی مجردا رو هیچ وقت از یاد نبر و براشون دعا کن...

مرسی مهربونممم حتما انشاللههه همه عاقبت به خیر بشن به خواسته های قشنگش شون برسن

همه راه ها برام بسته شدامید ندارمخیلی التماس دعا گفتمخیلی دعا کردم نشدمن حالم خوب نمیشهحالم خوب نیست ...

الهیییی عزیزممم انشاللهههه هرچه زودتر این حال بدت میگذرهه :) از ته قلبم میخوام به چیزی که میخوای برسی🫡

هیچکی دوسم نداره نمی‌دونم چرا اینجوری کرد 💔😭 میگفت عاشقتم میمیرم برات همه حرفاش دروغ بود همه اشون

اینو نگو عزیزم هنوز ادم خودتو پیدا نکردی انشالله زودتر پیدا میکنی :)🥲

الهیییی عزیزممم انشاللهههه هرچه زودتر این حال بدت میگذرهه :) از ته قلبم میخوام به چیزی که میخوای برس ...

ممنونم عزیزم ان شاء الله خداوند خیرت بده 😞 ان شاء الله عزیزم 🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ممنونم عزیزم ان شاء الله خداوند خیرت بده 😞 ان شاء الله عزیزم 🥺🥺🥺🥺

انشاللههه🫠🤍

خوش خبر باشی♥️🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 

مرسی خبر دادی منتظر شنیدن خبر عقد و عروسی 🫶🏻😍🫶🏻

خوشبخت بشی 🌹💕🌹💕🌹💕💕

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

خوش خبر باشی♥️🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 مرسی خبر دادی منتظر شنیدن خبر عقد و عروسی 🫶🏻😍🫶🏻خوشبخت بشی 🌹💕🌹💕 ...

مرسی عشقممم ممنونممم از دعای قشنگت واقعا فرداشب اولین خواستگاری مون بعداز چندتا خواستگاری هست که استرس برای رد شدنش ندارممم😅🥲

که حالت خوبه و به عشقت رسیدی

6 سال خودمون کشتیم والا بالاخره شد ....

انشاللهه شما هم میرسیدددد🫡