2777
2789

چقدر حسرت میخورم که دوران کرونا پول نداشتم که بتونم با بچه های دانشگاه اینور اونور کنم تا چهار تا دوست رفیق پیدا کنم یادمه انقد بی پول بودم که از صبح میرفتم دانشگاه حتی ناهارم نداشتم بخورم  تا عصر دانشگاه بودم از یه طرف بعد به ترم دانشگاهم مجازی شد و نتونستم دوستی پیدا کنم الانم تنها ترینم ولی به سری بچه های دانشگاه رو میبینم چقدر باهم صمیمی شدن خونه های هم میرن عروسی هم میرن من حتی تو دبیرستانم دوستای خوبی پیدا نکردم همش بخاطر بی پولی که میگفتن بچه بربم فلان جا روز مثلن پنجشنبه ولی من نداشتم برم وقتیم رفتم سر کار هر چی داشتم میدادم شهریه خواستم بگم شما رفتید دانشگاه دست پر برید وگرنه سختتون  میشه

من دانشجو ام ولی دوستام همشون از دوران ابتدایی و

راهنمایی و دبیرستانن. با آدمای دانشگاه حال نکردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوست هم تا آخرش نمیمونه.ما سه تا دوست صمیمی بودیم که ۱۰ سال باهم دوست و مثل خواهر بودیم آخ که چقدر باهم خوب بودیم اوووه اگه بخام بگم ولی الان دو ساله که دیگه هیچ ارتباطی ببین هیچی باهم نداریم و دوستیمون سرچیزای چرت تموم شد تو دانشگاه هم با بچه ها حرف میزنم ولی با هیچکس صمیمی نمیشم اینجوری بهتره به نظرم 

بیخیال تورو خدا دوستیا همش ناخالصی داره خالصانه نیست پیشت یجوره پشتت جور دیگه به نظرم جدیدا خیلی کم دوستیایی پیدا میشه ک از جون و دل مایه بزارن برا هم و همدیگرو کمک کنن اینایی هم ک میبینی عروسی هم میرن و اینا دلیل نمیشه ک خیلی اوکی باشن باهم 

“کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖

نظرت اشتباهه

من هر چی کشیدم از رفیق بوده 

دوره رفاقت و دوست بازی تا یه سنی هست 

از بین اون همه دوست رنگارنگ دانشجویی بعد ۱۵ سال الان فقط یکی برام مونده اونم ماهی به بار. تلفنی صحبت میکنیم 

سر هردومون گرم زندگی هست

من رفیق بازترین آدم بودم و هزارتا رفیق داشتم و دارم

ولی هیچکدوم هیچکدوم هیچکدوم به درد نمیخورن 

فقط موقع غم و بدبختی میان چس ناله میکنن مشکلشون که حل شد میرن و بعد تا کارشون بیفته دوباره پیداشون میشه

به نظرم رفقا بدتر از دوست پسر و ... با احساس آدم بازی میکنن 

اگر بدونی چی کارها کردم برا دوستام ولی الان نه دلم براشون تنگ میشه نه سراغشون میگیرم 

حتی بعضیاشون رو بلاک کردم 

واقعا انسان تو این دنیا غریبه و جز خودش و خدا کسی رو نداره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

سال99در اوج کرونا از 73نفر تبریک تولد گرفتم!!{اینقدررر برام عجیب بود که توییتش کردم و تا سالها شات 73نوتیف راس ساعت دوازده شب روز تولدم رو داشتم}

حدود یکسالی هست که فقط با 5 6 نفر در ارتباطم؛اونم ارتباط معمولی

+این دوره زمونه دنبال دوست نباش؛به توسعه فردی خودت برس

++رفیق بازی چیزی جز حروم کردن پول و وقت و انرژی نداره

+++دخترا اینقدر حسودن که چشم دیدن موفقیت هیچ کس رو ندارن؛بدترین ضربه هارو از کسانی که دوست میدونستمشون خوردم

اونی که دانشگاه نمیره چی ؟؟ اما ربطی نداره دوست عزیزم من دوستهای شونزده ساله ام که با هم بزرگ شدیم والدینمون عضو انجمن اولیا بودن سال‌های سال خیلی رفیق بودیم الان نمیدونم کجان همشون ازدواج کردن و ایشالاه خوشوقت بشن الهی اما دوستی تت‌ یه جایی جوابگو هست بعدش دیگه دغدغه باید شغل و همکار درست پیدا کردن باشه ...به هز قیمتی دوست پیدا کردن برای رفع تنهایی غلط هست رفاقت چندین ساله به چه فاجعه هایی میکشه چه برسه دوستی دو روزه عزیزمم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••