2777
2789

بچه ش حسابی گیر داره تو زندگیش چجوری برخورد می کنید

مادر شوهرم اینا واجب می‌دونند سالی سه بار رو برن 

همش میگن نداریم و قسطی نوشتیم ولی از کاراش مشخصه ک دروغ میگه با این ریخت و پاش هاش

انقد از دستشون عصبانی ام 

ما هم چند ساله می‌خوایم بریم ولی هزینه شو نداریم یه بار نیومده بگن عاقا این کمک هزینه به شما .. ایندفعه شما جای ما برید

دیروز یه همسایه هامون اومده بود خدافظی بهش کنایه زد گفت والا منم دوست دارم برم ولی بچه هام واجب ترند منم حرفشو تایید کردم ..بعد اینطوری جواب داد اولا ک بچه ها ربطی به پدر و مادر ندارن بعد ازدواج  خدا خودش کمک می‌کنه بهشون و کربلا رفتنم همت میخواد نه پول بعد طوریه ک جهاز واسه عروس آماده می کنند و خیر سرش دستش تو کار خیر اما به بچه هاش ک میرسه هیچی به هیچی 

صبحم نه به دل نه به جون باهاش خدافظی کردم ایشاا ک زیارتشون قبول نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خانواده خودت هم همینقدر طلبکاری؟

خدایا رحم کن به ماها یه وقت همچین عروسی گیرمون نیفته

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اگر دعوام نمیکنی با مادر شوهرت موافقم به شرطی که پول کربلا رفتن و یا کم و کسر زندگیشو از شما نگیره، پدر و مادر ایرانی تا کجا باید جر بچه رو بکشن یا درحال بزرگ کردن نوه هستن یا پول دادن ۲نفر که تصمیم به ازدواج میگیرن یعنی بلدن از پس خودشون بربیان نباید توقع داشته باشن

خب عزیزم دوست داره بره تا توانش رو داره و بدنش یاری میکنه کاری که حالش رو خوب میکنه انجام میده. چه دلیلی داره پولشو بده پسرش و عروس بره سفر؟!

شما هم از کسی توقع نداشته باشید دستتون رو بذارید رو زانوتون پاشید .

.
اگر دعوام نمیکنی با مادر شوهرت موافقم به شرطی که پول کربلا رفتن و یا کم و کسر زندگیشو از شما نگیره، ...

ببخشید چطور جهیزیه آماده می کنند واسه این و اون به پسر خودش ک میرسه نداره