2777
2789
عنوان

علائم سرطان خون Cml

374 بازدید | 14 پست

من ۱ ساله ک سمت چپ زیر قفسه سینه م دقیقا همون جایی ک طحال هست درد می کنه یه درد قابل تحمل ولی همیشه هست... از شدت ترس نادیده ش می گیرم... صورتم هم چند وقته پر از جوش و بثورات پوستی شده منی ک هیچ وقت جوش نمی زدم... بعضی وقتا هم خون دماغ می شم.‌‌..‌ تنگی نفسم دارم... همیشه م خستم🥲 همه علائمش رو دارم . یعنی سرطانه؟؟😭 

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طحالت بزرگه وقتی خون دماغ میشی ینی پلاکتت پایینهبرو سونو هر چی زودتر بهتره

منم ۲ ماهه گاهی پاهام درد میره سرطان خون نباشه؟

وسواس فکری گرفتم ۶ ماهه وقتایی که مقاومت میکنم تا وسواس رو انجام ندم تو مغزم حس فشار دارم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

عزیزم طحالت بزرگه وقتی خون دماغ میشی ینی پلاکتت پایینهبرو سونو هر چی زودتر بهتره

تابستون آزمایش دادم پلاکت خونم فقط یکم از حد نرمال بیشتر بود...

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

الکی که نیس خدای نکرده سرطانولی آزمایش خون بده اگه خیلی وقته داریش

مگه میتونه از کمخونی هم باشه؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

الکی که نیس خدای نکرده سرطانولی آزمایش خون بده اگه خیلی وقته داریش

درد پا هم دارم با خستگی😭