2777
2789

هر چی دگتر گفته بوید دیگه ولی فکر کنم شام سوپ سبک باید بخوره سر شب چون بتید ناشتا باشه برای عمل 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی عمل باز؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

برا شب گوشت کباب کنم؟برا ناهار ماهی درست کردم

اگرم‌کباب بخوای بوی باید ۴ و ۵ بدی نزاری ۹ شب . معمولا میگن سوپ سبک

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

چند ساعت طول میکشه این عمل؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

نمیدونم باتری کذاشتن سرپاییه

جدی؟نمیدونستم

بوسش کن!

لطفا 😘

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

والا نمبدونم اگر عمل بیهوشی داره یا بی حسی داره باید غذای سبک بخوره 

من میرقتم برا سزارین گفتن غذای نفاخ نخورم و 10 ساعت قبل عمل هیچی نخورم

منم 9 شب جوجه کباب خوردم با نون خالی خالی و دیگ هیچی نخوردم تا فردا شب ساعت 9 بهم سوپ دادن