2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

281 بازدید | 23 پست

بچه ها من شوهرم درامد خودش خوبه یه سال عقد کردیم ۷،۸ماه بعد عقد خونه خریدیم که من طلاهامو دادم س دنگ س نگ بزنه ولی زد به اسم مادرش،بعد اینکه خونه خریدیم گفت قسط دارم منم هیچی ازش نخواستم حتی خودم حساب میکردم خیلی چیزارو چندبار براش پول زدم از عقد تا وقتی که خونه خریدیم با اینکه قسط هم نداشت یه هزارتومنی برای من نزد یعنی شماره کارتمم هنوز نداره،فقط برای مناسبتا برام طلا خرید تا قبل خونه خریدن که طلاهارو من همشو بهش دادم خونه گرفت،ولی از وقتی خونه خریده حتی برای مناسبتا مثلا یه مانتو یا یه کرم یا یه شال برام میگیره همش عذاب وجدان میده ک اینارو رفتم قسطی گرفتم با مامانم برات،اینو رفتم چندتا سفر اسنپ تا برات گرفتم یعنی یه جوری رفتار میکنه ک هزارتومنی نداره چون قسط میده تا خودش بهم گفت نفری ۵۰ میلیون با داداشم گذاشتیم رو پول پیش کارگاه مشکلات دیگه ی اخلاقی هم داشت ولی من سر این ک اینو فهمیدم دیگه گرفتم دستنو الان میخوام جداشم!!ابد دلم هست مثلا میگه بعدا بیرون نرو فلان این آدم خسیسه مگه نه؟؟بعد لباساشم استفاده نمیکنه لباسدچه خودش گرفته چ من گرفتم همرو نو نگه داشته فقط چندتا لباس هی همونارو میپوشه،خانوادشم خیلیی خسیسن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این پسرو با سیاست بکش سمت خودت از زیر دست مادرش وزندگی کن چیه هی همه طلاق طلاق میکنین بخدا اینور طلا ...

مادراشون نمی‌زارن

زندگی رو توی نامزدی به کاممنون تلخ میکنن آدم تا به حدی صبر می‌کنه بعد ببینه درست نمیشه می‌زاره می‌ره

اتفاقی که واسه خودم افتاد

زبون نرم داشته باشی اوکیه

یکساله هر ترفندی بگی زدم بازم میگه مامانم به من میگه سوپر مارکت حق نداری بری من از کجا بدونم کدوم فلان فلان شده ای پشت دخل نشسته!تو گوشیش دیدم به یه پسر که لباس‌های دخترونه پوشیده بودو از این دو جنسه ها بود زده بود عشقم ترخدا ناراحت نباش ببخشید ک نمیتونم  بهت برسم و فلان...هنه ی اینارو بخشیدم ولی درست نشد

تو نامزدی برگشتم منمالان توی مراحل جدایی هستیم

منم همینطور خیلی سخته همش یاد خاطره های خوبمون میفتم بعد یاد مشکلاتش میفتم خیلی سخته...شما مشکلت سر چی بود ک جدا شدی؟

زبون نرم داشته باشی اوکیه

من هر روشی رو بگی امتحان کردم هیچ فایده ای نداشت

خانواده ای زن خونش حد خودش رو ندونه اصیل نباشه همین میشه دختره یه مدت تحمل می‌کنه بعد ببینه درست نمیشه می‌زاره میره

منم همینطور خیلی سخته همش یاد خاطره های خوبمون میفتم بعد یاد مشکلاتش میفتم خیلی سخته...شما مشکلت سر ...

یه چیز تو مایه های وضعیت شما مادره به شدت دخالت گری داشت شاید باورت نشه حتی توی خصوصی ترین چیز ها هم  نظر میداد واسه خریدا واسه بیرون رفتنا لباس پوشیدن من خانوادم

آخرشم که من جون به لب شدم گفتم لطفاً این کارارو نکنید گفت پسرم طلاقشو بده اونم گفت چشم🙂

🤢🤢🤢🤢عه عه چ چیزا

یخدا بعد از دوهفته قهر اومده خونمون ک با من صحبت کنه اونده تو اتاق خیلی قاطعانه و محترمانه دارم باهاش صحبت میکنم چیزی ک دوست نداشت بشنورو بهش گفتم دستشو آورده بالا جلو صورتش ک بزنه تو صورت من بهش میگم ببین تو پرخاشگری همین الانشم میخواستی منو بزنی میگه تو بهم بدبین شدی میخواستم صورتمو بخارونم دستمو آوردم بالا،لباسهایی ک خودم خریدم کهنه شده میخوام بندازم دورو دعوا میکنه ک حق نداری بندازی دور ....حتی اون پیامم تو گوشیش دیدم یه ماه بعد عقد بود اصلا ب روش نیاوردم سر اینکه دستنال کاغذی تو مهمونی از دستم افتاد گفت بذار بریم زیر یه سقف مثل خودت میشم زندگی رو بهت زهر میکنم فقط واسه اینکه یه دستمال کاغذی تمیز از دستم افتاده

یه چیز تو مایه های وضعیت شما مادره به شدت دخالت گری داشت شاید باورت نشه حتی توی خصوصی ترین چیز ها هم ...

دقیقا دقیقا،نامزد من یه جاهایی جلوش وایمیسته ولی نمیتونست ازش جدا بشه،به اضافه ی اینکه یه ماه بعد دیدم به یه پسر که لباس دخترونه پوشیده بود از این دو جنسه ها زده بود عشقم ببخشید نمیتونم بهت برسم ناراحت نباش و...خیلی چیزا دیدم هیچی نگفتم ولی سر اینکه تو تصمیمات مالیش اصلا صادق نیست و پرخاشگری و اینکه دستشو آورد بالا منو بزنه درسته نزد ولی وکیلم گفت اگه بری میزنه شک نکن،دیگه گفتم جداشم