2777
2789

خیلی درآمد داره ماشین و خونه خریده  خودش میگه همه کار میکنم یک مدت بود میگفت قرار داد های تجاری رو ثبت میکنم یکبار هم داشتیم آب معدنی میخرید گفت لوگو این آب معدنی رو طراحی کردم خودش میگه کارهام هیچ ارتباطی با مدرک دانشگاهیم نداره کسی متوجه شده چیکار میکنه و چقدر درآمد داره هیچی نمیگه از کارش حتی پیج کاریش رو هم نمیده به آشنا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این دوستت به تو نگفته چکار میکنه ما از کجا بفهمیم. معلومه مرموزه

خیلی مرموزه عروس خاله شوهرم هست شده عروس نمونه فامیل تو خونه هم کار میکنه خواستم یاد بگیرم منم انجام بدم 

خب واقعا مشکوکه... قائدتا با طراحی لوگو و بستن قرار داد تجاری نمیشه انقدر پول دراورد، بعدشم مگه وکیله که میگه قرارداد میبندم؟ چرت میگه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

شرکت های بزرگ هم منتظر نمیشینن ایشون براشون لوگو طراحی کنه، اگر هم انقدر کارش خوب بود باید در این زمینه شناخته شده میبود، ولی ایشون میگه همه کاری میکنه پس یعنی در یک حیطه کاری متخصص نیست و تو حیطه های زیادی سرک کشیده

قائدتا نمیخواد کسی سر از کارش دربیاره

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خب واقعا مشکوکه... قائدتا با طراحی لوگو و بستن قرار داد تجاری نمیشه انقدر پول دراورد، بعدشم مگه وکیل ...

چرا نمیشه

قرار داد رو که میبندن بسته به مبلغ قرار داد حداقل سه تومن از هر قرارداد میگیرن

به نظر من تو هلدینگ کار می کنه

هلدینگ ها همه کار توش انجام میدن و اگه معروف باشن درآمد نجومی دارن...ولی یه ذره کارشون و پولی که درمیارن نامشخصه که حلاله یا نه ...این اطلاعات جسته و گریخته ی منه که تضمینی هم نمی دوم درست باشه 

فقط یه حدسه

سخته کلاس باید رفت ؟

دخترجان چه زود باوری یعنی فکرکردی بری طراحی لوگو یاد بگیری الان پولدار میشی؟ یعنی هرکسی طراحی میکنه دیگه خیییلی پولداره دیگع؟؟😅😅 ببین اصلا بهش فکرنکن، فکرشو از سرت بنداز اون حقیقت رو نگفته

چرا نمیشهقرار داد رو که میبندن بسته به مبلغ قرار داد حداقل سه تومن از هر قرارداد میگیرن

عزیزم طرف باید وکیل باشه بتونه ببنده، بعدشم داری میگی سه تومن، خلاصه که با این چیزا نمیشه درامد نجومی داشت، خودم بحث قراردادهارو از نزدیک دیدم هیچکس با بستن قرارداد پولدار نشده

به نظر من تو هلدینگ کار می کنههلدینگ ها همه کار توش انجام میدن و اگه معروف باشن درآمد نجومی دارن...و ...

یه فکری هم تو سر من اومد، شاید ترید میکنه، ترید خیلی کار سختیه ولی اگر کسی بتونه خبره بشه میتونه میلیاردر بشه... چون کار پای اینترنت پ هم هست هیچکس نمیفهمه