2777
2789

میگن موقع امتحان استاد سکوت میکنه/:

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب امتحان طولانی

آره واقعا هم طولانیه هم سخته

تو ببین چقد سخته که ادما دیگه به همین استاده هم میگن کجاست؟نیستش اصلا..کدوممون واقعا به خدا اعتقاد داریم قربونش برم..

ولی مسئله اینجاست که هر که بامش بیش برفش بیشتر

خدا جبران میکنه دیگه همرو که یجور حسابرسی نمیکنه با توجه به سختی امتحانش

امتحانم فقط بدبختی نیست،ادما با داشته هاشونم امتحان میشن

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

فک کنم کنکوره چون اصن نیومده💔

جالب بود

ولی بعد اینکه کنکورو دادی میبینیش

و هم تو ازش تشکر میکنی هم اون میگه دمت گرم

تحمل کردی

بازم منو یادت نرفت

درد ازهرطرف بخونی درده عزیزم.هممون غصه داریم

من به عنوان یه ادم۲۲ ساله دیگ خیلییییی بیشتر از سن و توانم مشکل دارم بخدا بشنوی فک میکنی قصه اس

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

پست های من منتشر نمیشه

تاپیکامم

حس میکنم حکومت نظامیه

نی نی یار این پست رو دارم برای تو مینویسم،نمیشه بهتون پیام داد اینجا نوشتم

این چه وضعشه

یک کم با مردمت باشه،زمستون میره روسیاهیش به ذغال میمونه هاااا

من به عنوان یه ادم۲۲ ساله دیگ خیلییییی بیشتر از سن و توانم مشکل دارم بخدا بشنوی فک میکنی قصه اس

خدا کلی نور وارامش وخنده و برکت به زندگیت بیاره جانم.طاقت بیار.ماهم باهم هستیم

2790
2778
2791
2779
2792