2777
2789
بعض مادرا برای نامادری کردن دنبال بهونن اصن پسر خودت نه پسر خونده چطور وجدانت قبول میکنه اینطوری باش ...

واقعا برا مردن خوبن 

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

ماشینمونو فروختیم پول پسر عمو رو پس دادیم ابرویی که از من وشوهرم جلو مادر وپدرم رفو دیدنی بود اخه شیش تومن اونام تو حسابمون بود مادرم شک کرد وگفت نکنه شوهرت پول مارو هم برده ونمیگی داغ شده بودم وهیچی نمیگفتم چون تا جور شدن وام دهنم بسته اس وام دیر شد وقسطا اومد رو هم طلای خودم و دخترم رفت وخانوادمم نمیدونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته تز پس دادنش دیر شد داداش شوهرم اومد در خونه مادرمو گرفت دخترتو طلاق بده داداشم معتاده شیشه ا ...

بگو اصلا به شماها چه ربطی داره ما قرض کردیم خودمونم میدیم چرا جوابشون نمیدی مگه واست کاری کردن غیر دردسر هیچی نیستن

الانقطع رابطه کردم شوهرمم میگه تا نیای خونه مادرم نمیرم من دیگه نمیرم مادر شوهرم گفت قلم پاتو میشکنم بری خونه فامیلام من بهم برخورده خیلیم برخورده به پسرش زنگ میزنه دخترمو ببره ببینه دخترم 7 ماهشه واینمیسه ازش خیلی متنفرم .کلی تفرین برام کرده که پسرش نمیره اونجا الانم تو امام رضا داره نفرین میکنه من وشوهرم کجای این ماجرا مال کسی رو خورده بودیم کجا دزدی کرده ببودیم که تهمت همشو یاو بهمون زد.الانم بی پول تر از روز اول باهمیم بدون کمک هیچکس دیگه حتی خانواده منم نیستن یسر نیش وکنایه میزنن خستا شدم نمیدونم چرا این پسر کم نیاورده

الانقطع رابطه کردم شوهرمم میگه تا نیای خونه مادرم نمیرم من دیگه نمیرم مادر شوهرم گفت قلم پاتو میشکنم ...

به درك كه نميخوادت همون بهتر كه شرش از سرتون كنده بشه اخه اينم مادره دل خوش كردين بهش نفرين هاشم همه بر ميگرده به خودش شما هام تنها نيستين شما تو و شوهرت همديگرو دارين و شما دوتا بچه هاتونو به كمك كسى هم نياز ندارين تا الان خدا چطور به دادتون رسيده بعد از اينم خودش هواتونو داره غصه نخور  

گریم گرفت واسه زندگیتون راستش بیشتر واسه شوهرت خیلی اقاست

ایشالا زندگیتون از این رو به اون رو میشه خدا جواب کسایی که انقد سختی کشیدنو میده مطمئن باش روز به روز بیشتر خوشبخت بشین الهی

میشه یه صلوات برام بفرستین😍💜 ❤سردار آزمون❤
الانقطع رابطه کردم شوهرمم میگه تا نیای خونه مادرم نمیرم من دیگه نمیرم مادر شوهرم گفت قلم پاتو میشکنم ...

چرا نمیشینی با شوهرت منطقی حرف بزنی بگو از بچگی نخواستنت الانم که تو زندگیمونن هی سنگ میندازن جلو پامون واسمون چکار کردن تا حالا اصلا تا حالا دستتو گرفتن بلندت کنن بگو نرو پیششون دخترمونم نبر تا به اشتباهاتشون برسن تا بفهمن ما هیچ اشتباهی نکردیم

به درك كه نميخوادت همون بهتر كه شرش از سرتون كنده بشه اخه اينم مادره دل خوش كردين بهش نفرين هاشم همه ...

مشکل اینجاس دوسال تمام بیکار بود وضع کارش خراب شد امسال یکم بهتر سد ازمون پود میخاست اصلا فکر قسطالی عقب افتاده دوسال رو نکرده