2777
2789

عزيزم انشاءالله موفق باشيد هر دو 

مهم اينه كه خداوند يار ادم باشه و دوست داشته باشه آدم رو هيچكس ديگه مهم نيست

هميشه شاكر باشيد و راضي به رضاي خداوند،اين سختي ها باعث شد ايشون گوهر وجودي و تواناييهاشو بيرون بكشه و مثل برادراش نانخور بقيه نباشه اما انصافا برادر بزرگه هم چوب بي مخبتي هاي مادرو خورده شايد و سمت اعتياد رفته،ايشون به گردن شوهرت حق داره و سعي كنيد بهش محبت و عشق بديد چون اين رو خيلي كم داره

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
با کلی قسط وقرض ولش کردن دوسال پا خونمون نذاشتن اما ما میرفتیم بهش میگفتم عیب نداره پدر مادرتن تا ای ...

بگو ب درک ک نرفتی هرکی نداره میشینه تو خونه مگه الجبه 

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیدن دخترم ندادن یه هفته با دخترم بیمارستان بودیم یبار اومدن سر زدن .بعدیسر میگفت دختر مال منه اخرش راضی نیستی برو رات من از تو خوشم نمیاد همشو تحمل کردم به شوهرم چیزی نگفتم چون فشار زیادی روش بود.چون دختر نداشت دختر منو ازم خواست گفت خودم بهش شیر خشک میدم خیییلی جدی...با اینکه کلی قرض وقسط رومونه یه وام برامون جور شد که خمش تصفیه شه فقط یکی با سود کم بمونه از پسر عمو شوهرم دا تومن قرض کردیم یه هفته توحساب باشه تا گردش حسابمون بالا بره 

با کلی قسط وقرض ولش کردن دوسال پا خونمون نذاشتن اما ما میرفتیم بهش میگفتم عیب نداره پدر مادرتن تا ای ...

ميگن كسى كه در توانش هست و وضعيت ماليشو داره بره حج و اينا نه اينكه با پول پسر و عروست كه هيچ حس مادرانه اى به پسرت نداشتى بپر برو سواستفاده كن برو حج و مكه و...

دیدن دخترم ندادن یه هفته با دخترم بیمارستان بودیم یبار اومدن سر زدن .بعدیسر میگفت دختر مال منه اخرش ...

چ فکری کرد براخودش این گفت🤔🤔🤔🤔🤔🤔

دیدن دخترم ندادن یه هفته با دخترم بیمارستان بودیم یبار اومدن سر زدن .بعدیسر میگفت دختر مال منه اخرش ...

پسرخودشو بزرگ نكرده حالا ميخواد نوه شو شير خشك بده🤔🤔

چ فکری کرد براخودش این گفت🤔🤔🤔🤔🤔🤔

میگفتی کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی

اونوقت ک باید مادری میکردی نکردی حالا میخای برا بچه یکی دیگه مادری کنی

یه هفته تز پس دادنش دیر شد داداش شوهرم اومد در خونه مادرمو گرفت دخترتو طلاق بده داداشم معتاده شیشه ایه نزول خره دخترتونو بدبخت کردین ومادرشم زنگ زد به من ارچی لایق خانوادش بود به من گفت که پول مردمو خوردین وهمدستین و اینا در حالی که تا وام نیاد حساب بانکی مسدوده

چ مادر بی رحمی؟؟؟؟ چرا باسومی انقد بد بود بلاخره ناخاسته یا خدسته بچش بوده دیگه😠😠😠😠😠

بعض مادرا برای نامادری کردن دنبال بهونن اصن پسر خودت نه پسر خونده چطور وجدانت قبول میکنه اینطوری باشی

چو ایران نباشد تن من مباد