2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقا  سه تا داداش بودن  ١٣ساله ١/٥ساله  و نوزاد  داداش بزرگه جاسو عوض ميكرده ...

دمت گرم همه رو راحت کردی

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

مادرش خونه دوطبقه داره طبقه بالا پسر دومیه که مجرد ه رو گذاشته بود توش هرچی گفت بذارید یسال بمونم پول ندارم خرج شما شده نذاشتن با اینکه به زنش هییچ نگبفته بود.حتی یه وسیله براش نخریدن همشو خودش قسطی گرفت

زندایی منم اولی بچه با دومی ۱.۵سال تفاوت دارن سر دومی هرکاری کرد بچه بیفته نیفتاد بچش ک دنیا اومد ...

مکه و کربلا توسرش بخوره ادم باید دلش پاک باشه بعد برا تظاهر جلو مردم بره مکه کربلا

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

با کلی قسط وقرض ولش کردن دوسال پا خونمون نذاشتن اما ما میرفتیم بهش میگفتم عیب نداره پدر مادرتن تا اینکه اومدن خونمون و شروع شد تو وسیله داری من ندارم پسرم نصفشو خریده ها بده به من از وسیله هات کمکم کنید میخام برم مشهد کربلا .مشهد دوساله نرفتم .حالا خودم 14 ساله نرفتم!

وای خدا چقد درکش سخته مگه میشه ادم بچه خودشو دوس نداشته باشه خاک بر سر اینجور مادرایی که بین بچه ها شون فرق میذارن 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍