2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخل مغازه رو میزنه وماشین داداش رو که قولنامه ای بوده میفروشه وبه خاک سیاه میشوندش ومیره داداش کوچیک ...

اخی بیچاره😭😭😭😭

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

تو کل سربازی یه بار میاد مرخصی با اینکه میدونن نقطه صفر مرزی خدمتشه حتی بهش زنگ نمیزنن واحوال نمیپرسن اینم بعد سربازی جمع میکنه میره مشهد زیارت اونجا با دوتا مشهدی آشنا میشه میگن بیا سنگ کاری یادت بدیم برات خوبه دیگه مشهد موندگار میشه وسنگ کار وکاشی کار ماهری مسشه

تو کل سربازی یه بار میاد مرخصی با اینکه میدونن نقطه صفر مرزی خدمتشه حتی بهش زنگ نمیزنن واحوال نمیپرس ...

مادرش زنگ میزنه میگه بابات میخاد عمل شه پول دارو نداریم پول عمل نداریم ماه به ماه برا باباش پول میفرسته  و هدیه های سنگین برا مادرش میگیره میفرسته

تو کل سربازی یه بار میاد مرخصی با اینکه میدونن نقطه صفر مرزی خدمتشه حتی بهش زنگ نمیزنن واحوال نمیپرس ...

الان زندگی بش روی خوش نشون میده💃💃💃💃💃💃

مادرش زنگ میزنه میگه بابات میخاد عمل شه پول دارو نداریم پول عمل نداریم ماه به ماه برا باباش پول میفر ...

وا اگه من بودم جواب تلفناشم نمیدادم چ برسه ب کمک

شیش تا گوشی از پسرش میگیره یعنی پسره با دلسوزی براش میخره وسایل خونه وحتی کل کابینتا رو براش میخره  با وجود اینکه دوتا اولی هیچ نوع کمکی نکردن فقط از مار کوچیکه میخورن.ماهیانه پول میده خانوادش تا اینکه تصمیم میگیره ازدواج کنه بی هییییچ سرمایه ای به دختری که دوسش داره نمیگه پول ندارم میره جلو با کلی قسط دختره رو عقد میکنه

چ مادر بی رحمی؟؟؟؟ چرا باسومی انقد بد بود بلاخره ناخاسته یا خدسته بچش بوده دیگه😠😠😠😠😠

زندایی منم اولی بچه با دومی ۱.۵سال تفاوت دارن

سر دومی هرکاری کرد بچه بیفته نیفتاد

بچش ک دنیا اومد سیاه و زشت بوده

خودش میکفت انقد ازش بدم می اومد دلم میخواست بندازم تو جوب😨😨😨😨

بچه ۴ و ۵ هم هر کار کرده نیفتادن

آخری دیگه رو چشماشم اثر گذاشته افقی حرکت دائم داره😐😐

ب مذهبیا برنخوره !!!

خیر سر زنداییم مسلمونه از اون دسته مسلمونا ک نمازاش تو مسجد میخونه هرشب نماز شب 

۲بار مکه رفته چند بارم کربلا

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم