2777
2789
مشکل اینجاس دوسال تمام بیکار بود وضع کارش خراب شد امسال یکم بهتر سد ازمون پود میخاست اصلا فکر قسطالی ...

اميدت به خدا عزيزم اميدوارم كه گره زندگيت زودتر باز بشه❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل اینجاس دوسال تمام بیکار بود وضع کارش خراب شد امسال یکم بهتر سد ازمون پود میخاست اصلا فکر قسطالی ...

بگو ما تو خرج خودمونم موندیم چطور به تو پول بدیم مجبور نیستی بری مشهد قربون امام رضا برم چه آدمایی طلب میکنه

بگو اصلا به شماها چه ربطی داره ما قرض کردیم خودمونم میدیم چرا جوابشون نمیدی مگه واست کاری کردن غیر د ...

جوابش دادم گفتم این همون پسره براتون کار کرد حالا شد معتاد ودزد .پیش شوهرم گفته بود زنت بهمون فحش داده😀😀

عزيزم به هرحال حق ٩ماه بارداريرو داره با اين وجود كه نمي خواستش!اين امتحان خداونده انشاءالله اين مرحله رو هم با كمك هم سپري كنيد و مدام از خدا كمك بخواه ،كاري نكن همه تحمل هاو زحمت هاي شوهرت از كودكي تا اينجا پوچ بشه 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
بگو ما تو خرج خودمونم موندیم چطور به تو پول بدیم مجبور نیستی بری مشهد قربون امام رضا برم چه آدمایی ط ...

دقیقا من مرادی امام رضا بودم 14 ساله پام ترسیدا حرمش حالا اون رفتا برا نفرین

عزيزم به هرحال حق ٩ماه بارداريرو داره با اين وجود كه نمي خواستش!اين امتحان خداونده انشاءالله اين مرح ...

هیچ حقی نداره میخواست نیاره حالا که آورد بهش محبت میکرد محبت نکرد الان بزرگ شد دیگه دست از سر زندگیش برداره واقعا خیلی حرصم گرفته