2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

120 بازدید | 5 پست

لعنت به این حواس پرتم همزمان اسنپ و تپسی رو باهم زدم حواسم نبود اسنپو لغو کنم با تپسی رفتم بعد دیدم راننده اسنپم داره زنگ میزنه هول شدم قط کردم😂 بعدم گوشیمو خاموش کردم🤐 حالا پیام داده بچه مردم آزاری نکن خدا سرت میاره 

منم پیام دادم عذر میخوام گوشیم خاموش شد شماره کارت بدید کرایه ی مسیری که اومدید رو حساب کنم

چیکار کنم عذاب وجدان گرفتم�🥲

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

مبدا هم یه مکان پرتردد بود دم دانشگاه ینی مطمئنم همون موقع یکی دیگه رو گرفته

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ربطی نداره پر تردد باشه یا نباشه پیگیر باش واریز کن ،اگه نخواست بحثش جداست

دوبار پیام دادم جواب نداده

دوبار پیام دادم جواب نداده

یه بار  دیگه محترمانه بنویس این هزینه حق شماست و اون مسیر رو اومدید و یه سرویس از دست دادید لطفا شماره کارت ارسال کنید مبلغ رو واریز کنم اگر هم صلاح نمیدونید این پول رو از طرف شما خرج کار خیری میکنم .وظیفه خودم دونستم آخرین پیام ارسال کنم دینی گردنم نباشه 

سلام خانوم دکتر، من اینجا اتفاقی متوجه شدم شما پزشکی میخونین منم دانشجو پزشکیم مقطع علوم پایه، سوالم این هستش که به جز درس خوندن تو دانشگاه چه فعالیت های دیگه ای به درد بخور هستش؟؟ مثلا الان خیلی از بچه های ما میرن کمیته تحقیقات و مقاله مینویسن، این برا کسی که نمیخاد مهاجرت کنه هم مفیده؟ یا زبان در چه حد به دردمون میخوره بعدها؟ ممنون میشم جواب بدین، خیلی سردرگم موندم و همکلاسی هامم همه چی رو از هم پنهون میکنن و نمیگن🥲🥲😞

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕اونقد خوب تربیتت کنم که یه انسان دوران دیده ی اصیل و چشم و دل سیر و پاک بشی که خیلی از زیبایی های دنیا رو دیده، خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیاو امیدوارم خدا هم بخواد و کمکمون باشه و هوامونو داشته باشه🥰