2777
2789
اره بار اولمه انتقالم مونده برا اردیبهشت شما انجام دادید نتیجه گرفتید؟

ان شالله مثبت باشی ورزش کن پیدا روی برو بدونه استرس باشی

نه متاسفانه من مثبت نشد ۴ سال پیش انجام دادم دیگه دنبالش نرفتم الانم میخوام میکرو امتحان کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله مثبت باشی ورزش کن پیدا روی برو بدونه استرس باشینه متاسفانه من مثبت نشد ۴ سال پیش انجام دادم ...

تو یه موقعیتیم که زیاد فعالیت ندارم همیشه ی خداهم استرس دارم برا همه چی نمیتونم جلوشو بگیرم امیدم به خداس دیگه انشالله که دامن شما هم سبزشه خیلی زود❤

تو یه موقعیتیم که زیاد فعالیت ندارم همیشه ی خداهم استرس دارم برا همه چی نمیتونم جلوشو بگیرم امیدم به ...

ان شالله باردار میشی گرید چند بود A یا B

دوغ بخور برای هایپر خوبه دوغ

جنین هات خوبه چند سالته مشکلت چی بود

من یبار بارداری خارج رحمی شدم و همین موضع باعث پارگی لوله رحمم شد و فقط با ای وی اف باردار میشم همسرمم اسپرمش ضعیف شده تازگیا

ان شالله باردار میشی گرید چند بود A یا Bدوغ بخور برای هایپر خوبه دوغجنین هات خوبه چند سالته مشکلت چی ...

هایپرم حل شد بیمارستان رفتم و... چن ماه پیش انجام داده بودم

جنینام سه روزه هستن ۸ تا جنین گرید a هستن ۶ تاab (اینا ۸ سلولین)

بقیش چهارسلولی و بلاست 

ان شالله باردار میشی گرید چند بود A یا Bدوغ بخور برای هایپر خوبه دوغجنین هات خوبه چند سالته مشکلت چی ...

من ۲۷ سالمه ۴ ساله ازدواج کردم لوله هام هردو هیدروسالپنکس بود که بعد از تخمک کشی جراحی کردم بردارن چون با وجود اونا حتی با ای وی اف هم نمیشد جنین بمونه تو رحمم خودم تنبلی دارم شوهرمم وضعیتش زیاد خوب نیس اخرین بار حرکت کلاس آ ۱۵ بود مورفولوژی هم ۳ 

من ۲۷ سالمه ۴ ساله ازدواج کردم لوله هام هردو هیدروسالپنکس بود که بعد از تخمک کشی جراحی کردم بردارن چ ...

منم دقیقا برای لوله چپم همینجوری بود دفعه اول ای وی اف کردن نگرفت گفتن دفعه دوم لوله التهابی بردار برداشتم دکتر رضا نصر بیمارستان مام انجام دادم دومی رو ولی نگرفت

منم دقیقا برای لوله چپم همینجوری بود دفعه اول ای وی اف کردن نگرفت گفتن دفعه دوم لوله التهابی بردار ب ...

با لوله هیدرو بعیده بگیره ولی حالا که اون لوله رو برداشتید امیدوارم خیلی زود دامنتون سبزشه❤🫂💋