2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روش کمک باروری هستتخمک از زن گرفته میشه در اتاق عملاسپرم از مرد گرفته میشه در محیط ازمایشگاهی این ...

اسپرم اهدایی چیه چرا از کسی میگی ن یا تخمک اهدایی ببخشید من خیلی فضولم

چه وایبی دارم به نظرتون ؟ تو تاپیکام هیچی نیست دنبال چی برو بیرون

خانم های که لوله فالوپشون بسته باشه یا اسپرم مرد ضعیف باشه و نتونن به صورت طبیعی باردار شن از این روش استفاده میکنن خانم به مدت ۱۵ روز دارو آمپول مصرف میکنه به تعداد ۲۰ به بالا تخمک (بستگی داره چند تا تخمک به درد بخوره) از زن گرفته میشه و در محیط آزمایشگاه با اسپرم مرد قرار میدن و جنین تشکیل میشه و جنین به رحم زن انتقال میدن 

حالا درصد موفقیت بودنش هم ۶۰ درصد ۱۰۰ درصد خانم باردار نمیشه و هزینه بالایی داره

اسپرم اهدایی یعنی تخمک از مادر باشه ولی اسپرم از پدر نباشه از یه فرد دیگه باشه

تخمک اهدایی هم برعکسه

اسپرم اهدایی توی ایران بعیده باشه

ولی تخمک اهدایی هست

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

اسپرم اهدایی یعنی تخمک از مادر باشه ولی اسپرم از پدر نباشه از یه فرد دیگه باشهتخمک اهدایی هم برعکسها ...

چرا این کار و میکنن یعنی یکیشون مشکل داره؟

چه وایبی دارم به نظرتون ؟ تو تاپیکام هیچی نیست دنبال چی برو بیرون

ببین وقتی مرد اسپرم با کیفیت و خوب نداشته باشه و نتونن جنین تشکیل بدن یا جنین هایی که با اون اسپرم تشکیل میدن نتونن رشد کنن اسپرم اهدایی میگیرن ینی از یه مرد دیگه .

تخمک اهدایی هم مثل اسپرم اهدایی وقتی یه خانوم تخمک نداشته باشه ذخیره ی تخمدانش کم باشه یا تخمکا کیفیت نداشته باشن و جنین خوب تشکیل ندن تخمک اهدایی میگیرن