2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 116 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خانوادت که راست میگن نباید شب بمونی خودتم نباید بمونی. درمورد خرج کردن هم حالاتاحدودی نامزدعقد کر ...

خب اون همسر منه دلیل این که نمی‌تونیم پیش هم باشیم چیه اخه؟ شما چند سالتونه

😄خب همین دیگه نمیشه بیانش هم کرد که نترسید دیگه عزیزم شماهم خوشبخت بمونین همیشه

من الان انقد آرامش دارم خونه خودمم...بااینکه شوهرم هر شب خونه ما میخوابید کارش دور بود مثلا ماهی چند روز میومد ولی باز مامانم چپ چپ نگام میکرد ولی الان انقد خوبه بدون استرس پیش همیم  این دوران میگذره بخودت تلخ نکن سردی هم پیش نمیاد  براتون بالاخره شرایطش ندارین فعلا وگرنه ۲نفر ک عاشق هم باشن هیچ وقت سرد نمی‌شن توک بجاش بنظرم صبحا برو بعد ظهر برو بغلش بخواب بزار یکم آروم بشین هردوتون ک نق نزنید

چاره چیه....

شما ک کارخودتو کردی تو روزابکن 

بالاخره شبش هم فرامیرسع😆

خب اون همسر منه دلیل این که نمی‌تونیم پیش هم باشیم چیه اخه؟ شما چند سالتونه

دلیلش خانوادت میگن به رابطست شاید بعدا پسره پشیمون شه. یا اگه همسرته پس دیگه باید الان تو یه خونه بودین درکل پدرمادر بد نمیگن قدرشونو بدون. من 28 سالمه

..

من الان انقد آرامش دارم خونه خودمم...بااینکه شوهرم هر شب خونه ما میخوابید کارش دور بود مثلا ماهی چند ...

اون از صبح سرکاره تاشب ساعت حدود ۱۰ دیگه وقتی نیست من تو روز بخام برم 😂 مشکل رابطه نیست الان که مشکلم اینه خانوادم راضی نمیشن و من مجبورم هر دعفه به بهونه بیارم اگه بگم نمیزارن بمونم بدش میاد میگه کجای دنیا زن شوهر از هم جدا میکنن ....عزیزم انشالله همیشه غرق خوشبختی و آرامش باشین🫂💖

دلیلش خانوادت میگن به رابطست شاید بعدا پسره پشیمون شه. یا اگه همسرته پس دیگه باید الان تو یه خونه بو ...

ما رابطه داشتیم ...عقد هستیم مراسممون نزدیک بود داییم فوت شد مجبور شدیم صبر کنیم چند ماه دیگه....به سلامتی گلم زنده باشین

دلیلش خانوادت میگن به رابطست شاید بعدا پسره پشیمون شه. یا اگه همسرته پس دیگه باید الان تو یه خونه بو ...

ربطی نداره چون کسی که بخواد جدا بشه حتی اگه ده تا بچه هم داشته باشه هزارتا بهونه میاره و جدا میشه 

مگه وقتی برن سره زندگیشون امکان جدا شدن نیست ؟

دور برمون شبو میمونن...درسته خرج می‌کنه ولی میگم خانوادم خودشونو زیر بار مسولیت من کشیدن سرکار نمیزا ...

به خانوادت بگو تکلیف منو مشخص کنین یا شوهرمه و خرجمو بده و هروقت دلم بخواد میرم خونه‌ش

یا بعد عروسی میشم زنش و خرجم در حال حاضر با شماست

مشکل از خانوادته نه شوهرت

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

الان شرایط منم همینه بابام کارش کساد شده اونم داشته باشه میده مامانم بیشتر میگه برو از شوهرت بگیر.. ...

این گرونی زندگیمون نابود کرد

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

اگه هم بیا. مطمعننا نمیزارن پیش من باشه اتاق جدا ..خودش میگه خجالت میکشم بیام

ایشالله زودتر ازدواج کنید راحت بشید

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️