سلام دوستان من چند ماهی میشه عقد هستم همسرم گاهی اوقات از من میخاد برم خونشون شبو بمونم ولی خانواده من اجازه نمیدن من خجالت میکشم حتی بهش بگم خانوادم نمیزارن..بهشون میگم بابا همسرم هست میگن نه هروقت رفتی تو خونش شوهرت به حساب میاد...اما متاسفانه اگه کوچکترین چیزی هم بخام از خانوادم میگن برو به شوهرت بگو برات بگیره....منم خیلی خیلی سختمه و نمیتونم 🥲یعنی الان نیاز های که دارم خانواده برطرف نمیکنه..همسرمم کلی بدهکاری و شرایط مالی درستی فعلا نداره بخام درخواست بکنم ...بنظر شما رفتار مناسب با این برخورد چیه؟ شما اینجا حق رو به کی میدین؟ مادرمم دوران عقد الان رو با ۳۰ سال پیش خودش مقایسه میکنه که ما اون موقع همچین رسمایی نداشتیم یعنی چی به تو میگه بیا شب بمون🥲
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
😄خب همین دیگه نمیشه بیانش هم کرد که نترسید دیگه عزیزم شماهم خوشبخت بمونین همیشه
من الان انقد آرامش دارم خونه خودمم...بااینکه شوهرم هر شب خونه ما میخوابید کارش دور بود مثلا ماهی چند روز میومد ولی باز مامانم چپ چپ نگام میکرد ولی الان انقد خوبه بدون استرس پیش همیم این دوران میگذره بخودت تلخ نکن سردی هم پیش نمیاد براتون بالاخره شرایطش ندارین فعلا وگرنه ۲نفر ک عاشق هم باشن هیچ وقت سرد نمیشن توک بجاش بنظرم صبحا برو بعد ظهر برو بغلش بخواب بزار یکم آروم بشین هردوتون ک نق نزنید
خب اون همسر منه دلیل این که نمیتونیم پیش هم باشیم چیه اخه؟ شما چند سالتونه
دلیلش خانوادت میگن به رابطست شاید بعدا پسره پشیمون شه. یا اگه همسرته پس دیگه باید الان تو یه خونه بودین درکل پدرمادر بد نمیگن قدرشونو بدون. من 28 سالمه
من الان انقد آرامش دارم خونه خودمم...بااینکه شوهرم هر شب خونه ما میخوابید کارش دور بود مثلا ماهی چند ...
اون از صبح سرکاره تاشب ساعت حدود ۱۰ دیگه وقتی نیست من تو روز بخام برم 😂 مشکل رابطه نیست الان که مشکلم اینه خانوادم راضی نمیشن و من مجبورم هر دعفه به بهونه بیارم اگه بگم نمیزارن بمونم بدش میاد میگه کجای دنیا زن شوهر از هم جدا میکنن ....عزیزم انشالله همیشه غرق خوشبختی و آرامش باشین🫂💖