2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 116 پست
واااای اسی منم نامزدم الان شرایطش افتضاحه بازارش هیچ خوب نیس نزدیک عید هم هس نمیدونم چکار کنم خانواد ...

الان شرایط منم همینه بابام کارش کساد شده اونم داشته باشه میده مامانم بیشتر میگه برو از شوهرت بگیر.. شوهرمم تقریبا ۲ ماهی میشه یکم بدهکاری داره نه که بگم خرج نمی‌ده میده ولی منم دارم یکم رعایت میکنم بلکه زودتر بگذره 

درمورد اینکه خانوادت نمیذارن شب بمونی حق دارن اگه شوهرت خیلی مشتاقه زودتر عروسی بگیره برین سر خونه ز ...

الان دایی من فوت شده مجبوریم حداقل چند ماهی صبر کنیم وگرنه مراسممون نزدیک بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحث این چیزا نیستآدم چرا باید با کسی همخواب بشه که آیندشون معلوم نیست باهم باشن یا نه؟

خب وقتی رفتن محضر عقد کردن یعنی قراره باهم باشن دیگه 

طلاق هم تو هر دوره زندگی ممکنه پیش بیاد حالا رابطه هم داشته باشن خلاف شرع که نکردن

چه اشکالی داره بری خونشون بمونیبه مامانت بگو اگه شوهرم و باید برام خرج کنه پس میتونم خونشون بمونم... ...

به مامانم میگم میگه من نمی‌دونم برو با بابات حرفتو بزن با اونم هیچ جوره نمیشه حرف زد آخرشم مقصرمم میکنه

به مامانم میگم میگه من نمی‌دونم برو با بابات حرفتو بزن با اونم هیچ جوره نمیشه حرف زد آخرشم مقصرمم می ...

خانواده ات بی منطقن کاریشون نمیتونی بکنی انشالله زودتر عروسی کنی بری سر خونه زندگیت

عزیزم بابا مامانت وقتی رفتید زیر یه سقف هم میخوان بیان نتایج کارهای اشتباه خودشون رو قبول کنند؟ گلم ...

فکر میکنن اگه نزارن بهشون میگن آفرین که دخترتون از شوهرش تونستین دور نگه دارین همین الانشم کلی موضوعات مختلف پیش اومده که سردی به وجود اومده ..به مامانم گفت بزار بیاد پیشم مامانم بهش گفت هروقت مراسم گرفتی بعد می‌تونه بیاد هرچقدرم باهاشون صحبت میکنم گوش شنوا ندارن

فکر میکنن اگه نزارن بهشون میگن آفرین که دخترتون از شوهرش تونستین دور نگه دارین همین الانشم کلی موضوع ...

دست آخر قراره شما با شوهرت زندگی کنی نه با والدینت یه بار اگه شوهرت منطقی هست بهش بگو من این مشکل رو دارم از طرف خانواده دارم سعیم رو میکنم لطفاً تو هم درک کن و کمکم کن با هم رد بشیم از این مرحله 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

عزیزان استارتر رابطه جنسی داشته با شوهرش تو تاپیک قبلیش هست نمیخواد شور بزنین

تو همین تاپیک هم به یکی از کاربرا گفتم دوران نامزدی دوران شناخته وقتی به مرحله عقد رسید یعنی شناخت کافی رو پیدا کردی بله رابطه جنسی هم داشتم...منم انسانم ..منم گاهی اوقات با همسرم دعوام میشه ولی دلیلی نمیشه بخام از کارم پشیمون بشم....هرچی باشه شرعا اون همسر منه