2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 116 پست
مسخره ترین دوره عقد هست بعدم اجازه نده خانواده ها دخالت کنن وقتی واسه هزینه میگه برو از شوهرت بگیر پ ...

خب من برم بعد بگم نمیام مسلما حرفایی که نباید میزنن بیشتر دلخوری پیش میاد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه اشکالی داره بری خونشون بمونی

به مامانت بگو اگه شوهرم و باید برام خرج کنه پس میتونم خونشون بمونم...اگه هم هنوز شوهرم نیست و بعد عروسی شوهر محسوب میشه پس خرجی هم نباید بکنه و شما باید هزینه های منو بدید

زودتر عروسی کنین

بابا اینا رو ول کن این دختر بچه مدرسه این ک اینجا نظر میدن

حالا ازشون‌بپرسی علت چیه هم نمیدونن😁

فقط طوطی وار تکرار میکنن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بیشتر بابام اینجوریه...می‌دونم من همه چیو میفهمم ولی نمیزارن من مجبورم هر سری یه بهونه هایی بیارم خس ...

عزیزم بابا مامانت وقتی رفتید زیر یه سقف هم میخوان بیان نتایج کارهای اشتباه خودشون رو قبول کنند؟ گلم من درک میکنم ولی دیدم که بهت میگم مردت هست شوهر قانونی و رسمی دوست داره کنارت بخوابه حداقل بگو اون بیاد شب خونه شما تا بابا مامانت عادت کنند ولی روزی که مردت ازت سیر بشه سرد بشه تو ذوقش بخوره اینو دیگه به این راحتی نمیتونی درستش کنی ها دیگه ما گفتیم 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بله شب موندن ممکنه به رابطه ختم شهاگه عقد هستی حق داری با شوهرت باشی

من رابطه دارم اتفاقی هم نیوفتاده.. شده انقدر خسته بوده علننا به من میگه کاری ندارم بیا پیشم بمون ولی نزاشتن 

خب راس میگه چرا باید شب بمونی چهارروز دیگ بعد ازدواج کوبید سرت میفهمی

باورم نمیشه هنوز بعضی نی نی سایتی ها تفکرات ۱۰۰ سال پیش رو دارن...خب زن و شوهرن محرم هستن چرا پیش هم نمونن؟

نمی‌فهممشون بخدا قسم اون اگه میخاست بکوبه به سر من چرا زن گزفت؟

اینهایی مه این مدلی حرف میزنن بندگان خدا معلوم نیست چه مردهایی اطرافشون هست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگه خونواده ت انقدر حساسن که شب نمونی اگه شب بمونی و رابطه داشته باشی به هر دلیلی دچار مشکلی تو عقد ...

مگه همه اتفاقا تو شب میفته؟ کسی بخواد رابطه داشته باشه تو روز هم میشه