این زن برادرم روزگار نزاشته برامون.خدا نگزره ازش.این جور زنا فقط میخوان شوهر کنن پسر مردمو بیچاره کنن.برادرم چند سال پیش ازدواج کرد با یه مثلا دختری.چند ساله اینا ازدواج کردن ولی کلا ۲ سالم باهم زندگی نکردن.
شما خودت خانمی و همچین نسحه ای می پیچی؟ میگه برادرم دنبال آرامشه، زن دوم بگیره که از فرداش بی ...
همچین ادمی حقشه والا من اگه بخوام طلاق بگیرم هیچ چشم داشتی ندارم از شوهرم که بتونه بعد من باز زندگی کنه نه که به صفر برسونمش زن هستم بعله ولی انصاف هم خوب چیزیه ادم داشته باشه
استارتر گوش بده ببین چی میگم،. اول اینکه مادرت بره درخواست مهریه خودشو بکنه براش به نرخ روز معادل سا ...
سراغ وکیل رفتیم.مهریه و اجرت المثل مادرمم حکم گرفتیم.مشکل اینه سهم الارث همش برای طلب مهریه به زن تعلق میگیره.اگه مال برادرم بود میتونست فقط بخشی از اینو بده به زنه.ولی ارث اینجور نیس.متاسفانه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه این حرفا رو نزنید ممکنه پایه و اساس نداشته باشه گناه اون رو هم میشورید اینجوری،چون توقیف کرده س ...
مشکل اینه برادرم طلاقشم نده اون براش مهم نیس.همینجوری داره کثافت کاریاشم میکنه.اصلا رنبال طلاق نیس.مشکل اینه برادرم بهش سختم نمیگیره.برادرم خطشو سوزوند آمارشو گرفته با یکی در ارتباطه.الان ما مشکل سند زدن خونه داریم.اخه خونه در حال ساخت بوده
زن دوم راه حل عاقلانه ای نیست، بهر حال باید توافق کنن، مهریه حق خانمه، برادرتم حق داره، برادرت بره درخواست عدم تمکین بده خانمو برگزدونه، ایشونم که نمیخواد برگرده در نتیجه به مبلغی راضی میشه،. مهریه هم مثل معاملست دیگه میتونن قبول نکنن وقتی قبول میکنن یعنی یه معامله اقتصادی که بایدبهش عمل کنن اینطوری به ۲ضیه نگاه کنید کمتر حرص میخورین
ولی اگه جات بودم میزاشتم مهریه رو بگیره بعد طلاقش نمیزاشتم بده داداشم یه دختر براش از اون سر تر میگرفتم تا به گ... و خوردن بیافته بره با مهریش صفا کنه چون نمیتونه ازدواج کنه بلاتکلیف میمونه اگه اومد حرف از طلاق زد داداشت بگه مثلا فلان قدر پول میگیرم طلاقت میدم دیدم که دارم بهت میگم همچین چیزیو
خب اگر حکم مهریه مادرتون رو گرفتید که چه مشکلی هست؟ اول مهریه مادرتون پرداخت میشه. از باقیمان ...
مشکل ما اینه که ما سند خونمون ۴۰ درصد باید به نام سازنده بشه.متاسفانه پدرم خونرو داده بود برای ساخت ولی زنده نموند که ۴۰ درصدو به نام بزنه.الان وراث باید به نام کنن
مشکل ما اینه که ما سند خونمون ۴۰ درصد باید به نام سازنده بشه.متاسفانه پدرم خونرو داده بود برای ساخت ...
دوست عزیز این موضوع خیلی حرص دربیاره اعصاب خورد کنه شما فقط فکر کنید یه معامله اقتصادی بوده شما توش ضرر دادین راههای ممکنو بریدتهش هندل کنید تموم بشه بره این داستان مزخرف، حالم از قوانین ایران بهم میخوره یه سری زن بیگناه میسوزن یه سری مرد بیگناه،
بوده.اما سازنده باید ۴۰ درصد از سند قبلی به نامش بشه.برادرم سیم کارتشو سوزند آمارشو گرفت با یکی در ا ...
اون مساله ارتباطو ولش کنید ایشونو سنگسارم بخوان بکنن باز مهریه بهش تعلق میگیره، ایشون بمیره مهریه مثل ارث میرسه به خواهر برادرش، گس مساله جدید باز نکنید