2777
2789
عنوان

مچشو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 74 پست
برادرم دستش تنگه.کل مهریش میشه سهم ارث برادرم.اخه اون خونه حق مادرمه.کلی زحمتکشیده.مادرم چیزی نداره. ...

آخه ممکن نیست اگرم توقیف بشه بعد از انحصار وراثت وتعیین سهم الارث برادرتون ممکنه.وگرنه نمیان چیزی که۱۰۰درصدش مال برادرتون نیست توقیف کنن.مگر اینکه تو عقدنامه پدرتون ضامن پرداخت مهریه شده باشه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
دوست عزیز این موضوع خیلی حرص دربیاره اعصاب خورد کنه شما فقط فکر کنید یه معامله اقتصادی بوده شما توش ...

میدونم.ولی برادرم میگه من که باید اینجور مهریه بدم بزار آبروش بره.با زندگیم بازی کرده.با اعصابو روانمون بازی کرده.کفن پدرمون خشک نشده دست رو مالی که حق مادرمه گذاشته.گشنگی خونه پدرشو داره از ما سیر میکنه.من یه خواهر صغیر دارم از این تنشا داغون شده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شده.باید اعتراض ثالث بزنن و زدیم الان کلی درگیری دادگاهی داریم.سازنده سندو به موقع آماده نکنه واحدها ...

ببین تا جایی که من می دونم حتی اگر ملک توقیف هم نبود ، این پروسه رو در انحصار وراثت باید طی می کردین . خیلی به توقیف سهم الارث برادرتون مرتبط نیست این قضیه. 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
آخه ممکن نیست اگرم توقیف بشه بعد از انحصار وراثت وتعیین سهم الارث برادرتون ممکنه.وگرنه نمیان چیزی که ...

چون خونه تفکیک نشه بود سندش ایشون توقیف کرده.حالا میخواییم مچشو بگیریم.

آخه ممکن نیست اگرم توقیف بشه بعد از انحصار وراثت وتعیین سهم الارث برادرتون ممکنه.وگرنه نمیان چیزی که ...

منم همین رو میگم . چیزی که توقیف شده سهم الارث برادر هست نه کل ملک .

بقیه مشکلات پیش آمده بخاطر همین قضیه سازنده و انحصار وراثت هست 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
ببین تا جایی که من می دونم حتی اگر ملک توقیف هم نبود ، این پروسه رو در انحصار وراثت باید طی می کردین ...

کارهای انحصار وراثتمون انجام شده.فقط سند وقتی توقیفه نمیشه انتقال داد.اون زنیکه بی چشمو روم توقیف کرده

چون خونه تفکیک نشه بود سندش ایشون توقیف کرده.حالا میخواییم مچشو بگیریم.

مچش رو هم بگیرین، باز هم مهریه رو باید بده برادرتون.

مچش رو هم بگیرین، باز هم مهریه رو باید بده برادرتون.

میگه اگه قراره بدم بزار آبروش بره .اینجوری مهرشو میدم از کار بیکارش میکنم تمکین گرفتم زندونیش میکنم توخونه.

بهرحال امیدوارم حق به حق دار برسه.و مادرتون وبقیه تاوان ازدواج شکست خورده واشتباه برادرتونو ندن😙

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
میگه اگه قراره بدم بزار آبروش بره .اینجوری مهرشو میدم از کار بیکارش میکنم تمکین گرفتم زندونیش میکنم ...

با برادرتون صحبت کنید.

حاضره زن فعلیش رو بی آبرو کنه، مهریه اش رو هم بده ، بعد هم باز نگهش داره توی خونه خودش؟

بهش بگید که اثبات خیانت خیلی سخته و اگر نتونه با شاهد و مدرک دررررست ، اثباتش کنه اونوقت ممکنه خودش بیفته در دام اعاده حیثیت همسرش.

با نظر آترین جان موافقم. بهتره با مسالمت قضیه رو حل کنید و تنش بیشتری برای خودتون ایجاد نکنید. مخصوصا بخاطر مادر و خواهرتون

با برادرتون صحبت کنید.  حاضره زن فعلیش رو بی آبرو کنه، مهریه اش رو هم بده ، بعد هم باز نگهش دا ...

برادرم نمیخواد واسه کورتاژاش شکایت کنه.میخواد ارتباط فعلیشو با یه آقای دیگه رو کنه.این داره فشار میاره بهش که با یکی بریزه رو هم ارثشم بگیره یه مرد دیگه بخوره