2777
2789
عنوان

مچشو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 74 پست
همتون برین وکالت بدین سربع خونه رو بنام مامانت کنین

نمیشه.البته ما دیدیم نمیاد واسه طلاق حدس زدیم برادرم وکالتی بخشید به مادرم.ولی کار دادگاهیش خیلی طول کشیده.قاضیم گفته شما مبلغ مشخص نکردین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سیاست ندارید ،برادرتون بگه طلاق نمیدم بزارید بره هر کاری میخواد بکنه شما هم تمام اموال و بزنید ...

ملکی که توقیف شده رو چطور به نام کس دیگری بکنند ؟

شما نمی دونی ملکی که در پروسه انحصار ورثه هم باشه ، قابل تغییر مالکیت نیست چه برسه به این ملک که کلا توقیف شده.

بعد این چه راهنمایی هست که طرف بره زن بگیره؟ خب اینطوری خانم به استناد ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول، می تونه به راحتی طلاق بگیره.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
عزیزم سیاست ندارید ،برادرتون بگه طلاق نمیدم بزارید بره هر کاری میخواد بکنه شما هم تمام اموال و بزنید ...

برادرم از بس که دادو دعوا دیده تو زندگیش خیلی عصبیه.یه روز خوش نداشته.الان فراری شده از دعوا.دلش میخواد بره یه جا فقط سکوت باشه.دلم میسوزه براش.البته یه چیز بدترم برادرم فهمیده ازش

اخه گفتی پدرم فوت کردن ناراحت شدم فکرکردم تازه فوت شدن شماهم الان روحیتون داغونه

خیلی.افسرده شدم.برادرمم میبینم داغونتر میشم.برادرمم تازه گفته بهنون زنش قبل ازدواج با برادرم دو بار بچه از دوس پسر قبلیش کورتاژ کرده.ماها شوکه شدیم.برادرمم تازه از طریق یه آشنایی فهمیده بود

عزیزم حتی به نام مادر کنن باز برمیگردونن،اما داداشه ازدواج کنه و طلاق نده رو خوب اومدی،

این همه مرد بدون اجازه زن اول رفتن ازدواج کردن چی شده کا حالا بخواد بشه

شما خودت خانمی و همچین نسحه ای می پیچی؟

میگه برادرم دنبال آرامشه، زن دوم بگیره که از فرداش بیفته وسط دعوای هووها؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
چقد میشه پول خونتون و مهریه این زنیکه چقدره؟

برادرم دستش تنگه.کل مهریش میشه سهم ارث برادرم.اخه اون خونه حق مادرمه.کلی زحمتکشیده.مادرم چیزی نداره.کلی دادگاهها رفتیم.الان یکساله اسیریم.مادرم داغون شده

استارتر گوش بده ببین چی میگم،. اول اینکه مادرت بره درخواست مهریه خودشو بکنه براش به نرخ روز معادل سازی میکنن شاید رقمش قابل توجه بشه، بعدش هم اون فقط از سهم الارث برادرت میتونه طلب کنه نه از کل خونه باز اگر برادرت خونه دیگه نداشته باشه و کل داراییش همین ارث باشه یه بخشکمی میدن به عروس بقیشو قسط میبندن ،  چرا نمیرید سراغ وکیل کاراتونو انجام بده

خیلی.افسرده شدم.برادرمم میبینم داغونتر میشم.برادرمم تازه گفته بهنون زنش قبل ازدواج با برادرم دو بار ...

دیگه این حرفا رو نزنید ممکنه پایه و اساس نداشته باشه گناه اون رو هم میشورید اینجوری،چون توقیف کرده سهم برادرتون رو جدا میکنن و مهریه اون رو میدن،بعدش برادرت طلاقش نده و بذاره بره خونه باباش بمونه تا موهاش رنگ دندوناش بشه،داداشت هم یه زن خوشگل بگیره بچه دار بشه تا افریطه خانم آتیش بگیره

خیلی.افسرده شدم.برادرمم میبینم داغونتر میشم.برادرمم تازه گفته بهنون زنش قبل ازدواج با برادرم دو بار ...

من پروسه قانونیش رو بهت میگم.

بعد از اینهمه سال زندگی، برادر شما نه می تونه ادعای باکره نبودن خانم رو داشته باشه نه فریب در ازدواج . حتی شاهد و مدرک هم نداره. صرف گفته یه نفر ، وجاهت قانونی نداره.

حتی اگررررر برادر شما ، خیانت خانمش رو در حین زندگی مشترک هم اثبات کنه، باز هم پرداخت مهریه به گردنشه و ساقط نمیشه