2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۸ سالگی گواهینامه

۲۰ سالگی زبان ادونس

۲۱ لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه خوارزمی

۲۲ مدیر بخش اتوماسیون یک شرکت بودم تا ۲۵ سالگی

۲۵ سالگی کنکور ارشد دادم و رتبه برتر شدم 

الانم ۲۷ سالمه دانشجو ترم اخر ارشد  بازرگانی بین الملل دانشگاه تهرانم

و تو هلدینگ گلرنگ کار میکنم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

۳۱سالمه هیچ دستاوردی ندارم ....ی مدرک کارشناسی دارم گواهینامه هم دستاورد حساب نمیشه ولی دارم ی پسرم دارم که مناسفانه مشکل داره و زندگیم بهم زهر شده درواقع هیچ دستاوردی ندارم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

از نظر بقیه دستاورد زیاد دارم، ولی از وقتی یادم میاد همیشه درگیر بودم که فلان مسئله رو به نتیجه برسونم... دلم میخواد دو سه سال ترمز همه چیز رو بکشم و فقط استراحت کنم😁

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
۱۸ سالگی گواهینامه۲۰ سالگی زبان ادونس۲۱ لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه خوارزمی۲۲ مدیر بخش اتوماسیون ...

منم۲۷سالگی هنو نشستم فک میکنم آزمون استخدامی آموزگاری بدم یا بخونم برا ارشد😑

شما ک ارشدو خوندی شاغلم بودی ایده‌ای تجربه‌ای مشورتی نداری برام؟؟

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

منم۲۷سالگی هنو نشستم فک میکنم آزمون استخدامی آموزگاری بدم یا بخونم برا ارشد😑شما ک ارشدو خوندی شاغلم ...

ببین ازمون استخدامی چون قبولی نهاییش خیلی کمه نمیشه روش خیلی حساب کرد 

شما اگه واسه کنکور ارشد خوب خوب بخونی هم میتونی رتبه برتر بشی و تاپ دانشگاه قبول بشی ، هم به بیشتر منابع ازمون استخدامی مسلطی هر وقت نزدیک ازمون شد یه نگاهی بندازی میتونی بری امتحان بدی حالا یا قبول میشی که چه بهتر اگرم قبول نشی حداقل به واسطه اسم و رسم و اعتبار دانشگاهت مسیر شغلی برات بازه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
منم۲۷سالگی هنو نشستم فک میکنم آزمون استخدامی آموزگاری بدم یا بخونم برا ارشد😑شما ک ارشدو خوندی شاغلم ...

ولی در کل همزمان کار کردن و ارشد گرفتن سخته

مخصوصا همین استخدامیا اصلا انعطاف ندارن

حالا باز شرکت خصوصیا بهتر کنار میان بنظرم