هانا_بهار مدیر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 عنوان بی بی چک مثبت | مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 92 پست سلام بچه ها امروز موعدم هست صبح پاشون دو دل بود بی بی چک بزنم یا نه ولی چون سینه دردم یکم کم شده بود زد به سرم پاشم بی بی چکبزنم زدم ولی فک کنم زیاد تو ادرار نگه داشتم میگم نکنه خطا داره به نظرتون فردا تکرار کنم یا برم آزمایش؟ 1403/11/30 | 10:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 نه فعلا عزیزم انشالله هفته آینده منتظرم یک هفته بشه بعد الان بری ازمایش معلوم میشه خوب لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 الان بری ازمایش معلوم میشه خوب اره عزیزم معلوم که میشه ولی من میخوام زمان بگذره که هم به اندازه کافی بتا بره بالا هم مطمئن بشمجون دفعه های قبل تا بی بی چک مثبت میشد میرفتم آزمایش برام دعا کنید عزیزم
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 اره عزیزم معلوم که میشه ولی من میخوام زمان بگذره که هم به اندازه کافی بتا بره بالا هم مطمئن بشمجون د ... انشاءالله خیره لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 انشاءالله خیره عزیزم امروز آزمایش بتا دادم ۸۷۶ بود یک هفته تاخیر نمیدونم عددش خوبه یا نه توکل بر خدا میزارم چند روز دیگه بگذره بعد میرم پیش دکترم
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 عزیزم امروز آزمایش بتا دادم ۸۷۶ بود یک هفته تاخیر نمیدونم عددش خوبه یا نه توکل بر خدا میزارم چند روز ... الان بری سنو توی سنو مشخص میشه ساک بارداری انشاءالله خوش قدم باشه ولی عدد بتات کمه مال من روز موعد ۲۷۰۰ بود اگه اشتباه نکنم لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 الان بری سنو توی سنو مشخص میشه ساک بارداری انشاءالله خوش قدم باشه ولی عدد بتات کمه مال من روز موعد ۲ ... بله سر دخترم روز موعد حدودا ۵۰۰۰ بود حالا فعلا نمیرم سونو چون عدد بتا کمه میگم زود نرم بزارم بگذره برم که قشنگ معلوم بشه انشالله ممنون عزیزم برام دعا کنید 🌹
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 بله سر دخترم روز موعد حدودا ۵۰۰۰ بود حالا فعلا نمیرم سونو چون عدد بتا کمه میگم زود نرم بزارم بگذره ب ... انشاءالله که یه بارداری راحت داشته باشی ♥️ لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 انشاءالله که یه بارداری راحت داشته باشی ♥️ ممنون عزیزم انشالله صحیح و سالم باشه و به سلامتی بیاد بغلمون ❤️
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 انشاءالله که یه بارداری راحت داشته باشی ♥️ عزیزم دیرو رفتم سونو به حساب خودم پنج هفته و ۶ روز بودم فقط ساک بارداری رو دید سونو واژینال کرد حالا امروز ظهر لک دیدم نمیدونم چرا به خاطر سونو واژینال بوده یا نه حالا دارم شیاف میزارم برام دعا کن
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 انشاءالله که یه بارداری راحت داشته باشی ♥️ برای ۲۵ ام سونو قلب نوشته انشالله
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 عزیزم دیرو رفتم سونو به حساب خودم پنج هفته و ۶ روز بودم فقط ساک بارداری رو دید سونو واژینال کرد حالا ... منم ۶ هفته لکه دیدم اما خیلی کم بود شیاف گذاشتم شیاف ترک نکن انشاءالله چیزی نمیشه لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 عزیزم دیرو رفتم سونو به حساب خودم پنج هفته و ۶ روز بودم فقط ساک بارداری رو دید سونو واژینال کرد حالا ... استراحت داشته باش ۳ ماه اول خیلی حساسه لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂
هانا_بهار مدیر استارتر عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 728 منم ۶ هفته لکه دیدم اما خیلی کم بود شیاف گذاشتم شیاف ترک نکن انشاءالله چیزی نمیشه شما جنین رو تو هفته چند دیدن ؟سونو که انجام داد فقط ساک بارداری رو دید جنین نبود البته دکتر گفت زوده هنوز توکل بر خدا
کودئین عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2058 شما جنین رو تو هفته چند دیدن ؟سونو که انجام داد فقط ساک بارداری رو دید جنین نبود البته دکتر گفت زوده ... ۵ هفته اخرای هفت هفته هم رفتم برای سنو قلب اره الان خیلی کوچیکه جنین با سنو زیاد دیده نمیشه لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵💫 اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂