2777
2789
عنوان

ارزوی مرگ کسی

207 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

خوب هستید؟ نمیدونم از کجا شروع کنم

میخوام شرح حالی از زندگیم تا کنون بنویسم...

من دختری هستم ۲۵ ساله، که از بچگی پدرش رو از دست داد 

و همراه خواهرم و مادرم ۳ نفره زندگی میکردیم

مادرم تمام سعی اش رو‌ میکرد که کمبود پدر و مالی حس نکنیم

همیشه بهترین خونه رو انتخاب میکرد برای زندگی که به سلیقه ما باشه

مدرسه های خوب و غیر انتفاهی میفرستاد 

همیشه مراقب بود با دوست های بد و ناخلف رفت و امد نکنیم و دختر های بد روزگار نشیم...

همیشه به چیزهایی که دوست داشتیم احترام میزاشت و برامون فراهم میکرد، سگ میخواستیم سگ اورد برامون... تمام عشق رو نثار ما میکرد...

که یک باره ایشون ازدواج مجدد کردن و رفته رفته این عشق کمرنگ تر میشد نسبت به ما و انگاری ما به فراموشی رفتیم

همسر ایشون هم مرد فوق العاده خوبی هستن و ما همه جوره از ایشون راضی هستیم شکر خدا...

اما من دیگه چشم دیدن مادرم رو ندارم...

به خاطر اینکه مادرم وقتی عصبانی میشه هرچی از دهنش در میاد نثار من و خواهرم میکنه... نه فقط واسه ما کلا همیشه همین مدلی بوده

زود جوش هستش و از اون دسته ادمایی هستش که تو عصبانیت دوست داره طرفش رو‌ بچزونه... 

رفته رفته از چشم من افتاد...

الان داره از سمت پدری ما به ما ارث خوبی میرسه به منو خواهرم، اما خب مادر من همه کاره اس یعنی ایشون پول مارو برمیداره و حساب کتاب و کنترل دست ایشون هستش

البته گفته که اگر بهمون برسه برای منو خواهرم با همون پول دوتا ایفون ۱۶ پرومکس میخره 

البته اینم بگم چند سال پیش وقتی مادر خودش فوت کرد، و از‌سمت مادر خودش بهش ارث رسید، با پول همون هم برای ما دوتا ایفون ۱۳ خرید

اما من چون دیگه ازش خوشم نمیاد راضی هم نیستم بقیه پول پدریم بخواد دست اون باشه... میگم که از چشمم افتاده... خیلی ناراحتم که ارث داره میرسه بهمون از سمت پدر... چون ما رسما اختیاری نداریم ایشون برداشت میکنه....

این روز ها حتی آرزوی مرگ هم برای مادرم دارم راضی ام بمیره ولی به پول ما دست نزنه....

اینقدر زحمت کشیدی شرایط رو تو سختی براتون محبت کرد تشکر نکردی 

حالا بخاطر پول ارزوی مرگش رو‌میکنی ارزوی مرگ مادری ک به تنهایی براتون اینقدر زحمت کشید 

مادر خودش قابل ستایش چه برسه مادر شما ک سختی کشیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه فکرایی داری دختر 

مادرت صلاحتون رو بیشتر می‌دونه 

اگه پول زیادی میرسه بگو برای ایندتون زمینی خونه ای بخره 

شما تنها کسی که دلسوزتون هست همون مادرتونه چرا می‌خوایی نباشه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

شما دیگه بچه نیستی دختر خوب ، خیلی محترمانه به مادرت بگو من ارث رو میخوام که خودم تصمیم بگیرم ، از آیفون مایفون هم چیزی به ادم نمیرسه ، با همون ارث برای خودت یه سرمایه اساسی جور کن ، ملک زمین خونه طلا

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

عزیزم این همه خوبی کردن بهتون 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یبار بشین بگو مامان چه ها بهت گذشته خوب گوش کن ببین چیارو بهت توضیح میده  ببین از کی زجر کشیده که عصبانی که میشه دهنشو باز میکنه دیگه کنترل نداره به خودش .

بنظرم ناشی از سختی هاییه که د ر زندگی کشیده

لایک نکنید .توروخدا 
خواهرم مجرد من در شرف ازدواج

خب ازدواج کنید این احساسات بد کمرنگ میشه .حساس نباش  به زمان عصبانیت مادر تو توی فکر اون بنده خدا نیستی .زندگی باهاش خوب راه نیامده شاید

لایک نکنید .توروخدا 

کل ارث پدریتون میشه دو تا ایفون؟؟ یا مامانتون اینو میده بهتون ساکتتون کنه؟ 

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

نه عزیزم حدود ۵-۶ میلیارد میرسهدوتا ایفون کجا بود

سعی کن بگیریش پس،چون گفتی ارث میرسه ایفون میخره واسمون پرسیدم

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....