2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به رعشه میوفتم اول از فک شروع میشه تا یهو کل بدن هیچی سعی میکنم از ادمایی ک گند میزنن ب اعصابم دور ش ...

شده از خوابیدو هم بترسی یا افکار منفی زیاد بیاد تو ذهنت؟

تپش قلبتپش قلبتپش قلببی جون شدناحساس غیر واقعی بودنسرگیجهدر اغلب موارد افت فشارحس ترسسسسبه توصیه دکت ...

من کنار این علائمی که تو گفتی از خوابیدن هم میترسم چون بعد از دیدن ی خواب بد دچار پنیک شدم بنظرت چکار کنم بخوابم و نترسم؟

شده از خوابیدو هم بترسی یا افکار منفی زیاد بیاد تو ذهنت؟

نه سعی میکنم فکر نکنم تا اخرین لحظه موقع بیهوش شدن سرم تو گوشی یا تلویزیون میکنم تا بیهوش شم بیشتر فرار میکنم از موقعیتم بخوام فک کنم یهو میاد سراغم

نه سعی میکنم فکر نکنم تا اخرین لحظه موقع بیهوش شدن سرم تو گوشی یا تلویزیون میکنم تا بیهوش شم بیشتر ف ...

وای دقیقا منم از بی خوابی کلافه شدم از بس ترس همراهمه هی سعی میکنم خسته کنم خودمو تا خوابم ببره

من کنار این علائمی که تو گفتی از خوابیدن هم میترسم چون بعد از دیدن ی خواب بد دچار پنیک شدم بنظرت چکا ...

من یکماه روی تختم نخوابیدم از ترس:(

عمیقا میفهممت

اما اینو بدون بیخوابی بدتر باعث پانیک میشه

سعی کن چهارقل بخونی

تنفس عمیق داشته باشی

به این فکرکن که اون یبار قرار نیس دیگه تکرار بشه برات

]مسکوت[

وای دقیقا منم از بی خوابی کلافه شدم از بس ترس همراهمه هی سعی میکنم خسته کنم خودمو تا خوابم ببره

اره بهترین کار فک کنم همینه البته من دنبال درمانش نرفتم میگم فقط فرار کردم از شهرم از خانواده هامون از هرکی ک خستم کرده 

در اثر اضطراب دائمی و زیاد و کمبود خواب و یا داروهای مسکن زیاد  در زمان سرماخوردگی شدید برام پیش میومد

یاد گرفتم در محیطی ساکت مثلا روی تخت بشینم یا دراز بکشم درصورتی که سر و سینه ام بالاتر از بدنم باشه و نفس عمیق شکمی بکشم و روی تنفسم تمرکز کنم و آب قند بخورم و نترسم و بپذیرم چیزی نیست الان خوب میشم و اگر لرز کرده بودم پتو رو خودم بکشم تا رد کنه 

عوامل استرس زا رو باید دور کرد 

خواب کافی باید داشت تا پانیک سراغتون نیاد