2777
2789
عنوان

سوال خانومانه دارم تشریف میارید

373 بازدید | 29 پست

سلام خوبید دوستان

خانوما برای روشن کردن ناحیه بیکینی اگر تجربه و اطلاعی دارید بهم میگید لطفاااا

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوره بهترین چیز واسه کله بدنه

خیلی کثیف کاری و زمان بره 

دلم میخواد پماد یا کرم باشه ک استفاده ازش راحت تره

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
من از باسلام گرفتم راستش کرم صورتی کننده هم داره

از بازار نصب کنم ؟ کدوم قسمت برم گلم ؟ 

شما نتیجه گرفتید ؟؟

من از باسلام گرفتم راستش کرم صورتی کننده هم داره

شما سفید کننده شو گرفتی یا صورتی کننده

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
از بازار نصب کنم ؟ کدوم قسمت برم گلم ؟ شما نتیجه گرفتید ؟؟

مثل دیجی کالا هست دیگه سرچ کن

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
خیلی کثیف کاری و زمان بره دلم میخواد پماد یا کرم باشه ک استفاده ازش راحت تره

اصلا کثیف کاری نداره غلظتش اکی باشه بعد ده دقیقه با آب تمامه بدن برف میشه همین فقط قبلش بایدبدن کامل خشک باشه بقدری واسه خانوماخوبه گوگل سرچ کن

اصلا کثیف کاری نداره غلظتش اکی باشه بعد ده دقیقه با آب تمامه بدن برف میشه همین فقط قبلش بایدبدن کامل ...

آره گلم همینطوره

ولی دنبال کرم بودم 

حقیقتش بعد زایمان خیلی درگیر تیرگی شدم اعتماد به نفس مو از دست دادم 

می‌دونم شاید طبیعی باشه و اکثر خانوما اینطور باشن

ولی اگر راه حلی باشه خیلی خوبه